OTKRILA

MARIJANA SE IZBLAMIRALA, ALI ZATO ĆE LUNA DA PROFITIRA! Postaje pevačica čim izađe iz rijalitija: Sazrela sam, vreme mi je! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani ne krije radost koju joj je doneo uspeh na Zadrugoviziji. Ohrabrena njime, spremna je na sledeći korak, a to je da ozvaniči svoju muzičku karijeru.

"Ovo je neki moj novi početak, neka nova Luna. Ja planiram da se bavim muzikom kada izađem odavde. Sada sam malo sazrela, ovo je vreme kada ja treba da krenem. Želim da se zahvalim novinarima i stručnom žiriju na lepim komentarima", istakla je Luna.

Aleksa se brzo nadovezao pa istakao svoj uspeh, a onda i podsetio sve na peh koji je doživela njegova koleginica Marijana Zonjić.

"Mina i ja smo se potrudili maksimalno. Imali smo Višnjinu pomoć. Meni je mnogo drago što je Luna osvojila tu pobedu, kako bi vratila samopuzdanje. Video sam koliko se spremala i da joj je značila ova pobeda. Marijana je bila veoma loša, bio je Miljković tu koji je izvukao situaciju", rekao je on.

"Mene radi muzika na emociju. Najviše sam se naježila kada su Zerina i Aleksa pevali. Ja sam već rekla da je Aleksa moj favorit. Ja mu želim da on bude velika zvezda. Ja mislim da Marijani treba pružiti šansu, ne mislim da loše peva, ne želim da je potcenjujem ", dodala je Luna.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track