Najnovije vesti

dočekala

SAMO SE PRUBUDIM JEDNO JUTRO I PUF, SVE JE NESTALO! LUNA KONAČNO PREBOLELA SLOBU: Evo kako se oseća blogerka posle OVOG prosvetljenja! (VIDEO)

Rijaliti

Luna Đogani mesecima unazad pati za bivšim dečkom Slobom Radanovićem, pa ima česte promene raspoloženja, od totalno pozitivne i nasmejane, do potponule i depresivne. Međutim, izgleda da je blogerkinim mukama došao kraj. Ona je priznala da oseća ogromno olakšanje, jer je konačno prebolela Slobu. 

Šira javnost imala je prilike da je vidi u suzama svaki put kad ga neko od zadrugara spomene, ali u poslednjih nekoliko dana promenila je svoj pogled na život, ali i počela da primećuje ljude oko sebe. Svi su primetili da postoje neke varnice između novog učesnika Petra Tojagića i nje, a sam Gagi Đogani je u jednom intervjuu priznao da njegovoj ćerki prija njegova energija. 

Blogerka je na Badnje jutro u razgovoru sa Višnjom Petrović ispričala i kako se osetila kada je shvatila da je Slobu definitivno prebolela.

"Znaš ono kad te nešto dugo boli, boli i boli...I samo se jednog jutra probudiš i prestane sve? E, to se meni desilo, ne znaš koliko osećam olakšanje, srećna sam", ispričala je Luna.

foto: Printsreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...