SLUČAJNOST NE POSTOJI! MARINKOVIĆ NA DAN SVOJE SLAVE ZAPROSIO JELENU: Osećam da sam potpuno zreo kao MUŠKARAC! A ona je TA PRAVA ŽENA ZA MENE!
Foto: Printscreen Happy TV

šok

SLUČAJNOST NE POSTOJI! MARINKOVIĆ NA DAN SVOJE SLAVE ZAPROSIO JELENU: Osećam da sam potpuno zreo kao MUŠKARAC! A ona je TA PRAVA ŽENA ZA MENE!

Rijaliti -

Učesnik sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Ivan Marinković, rešio je da ponovo stane na ludi kamen. Poznati šoumen juče je proslavljao slavu u luksuznoj zemunskoj vili, pa je rešio da upravo na taj svečani dan veri izabranicu svoga srca cimerku Jelenu Ilić.

1. Izabrali ste veoma poseban dan, da za svoju slavu veriš ženu svog života? Kako si zaključio da je Jelena ona prava?

- Kao što sam rekao, slučajnosti ne postoje. Sve se nekako u mom životu dešava na važne datume. Najsrećniji sam čovek na svetu što sam Jelenu verio na slavu. U ovom periodu sam konačno osetio da sam potpuno sazreo kao muškarac.Osećam se jako sigurno, stabilno i u potpunosti verujem u našu ljubav. Jelena je u najboljim godinama, zrela, pametna i spremna za zajednički život i to se oseti. Nema tu puno filozofije.

2. Iako ste mislili da takmičari neće biti srećni zbog vas, dobili ste punu podršku. Da li ste iznenađeni pozitivnim reakcijama?

- Ono što se desilo to sam i očekivao. Dina, Baki, Ivania, Spaho, Vuja sedeli su kao pokisli miševi, dok su drugi koji su planirali da nekako pokvare ceremoniju uvideli da od toga nema ništa. Previše sam bio siguran i hrabar, a najviše odlučan u kompletnoj nameri, tako da ništa ne može da me poremeti.

3. Da li ste odlučili da svadbu napravite u vili ili po izlasku iz rijalitija? Šta su vam dalji planovi?

- Taj čin ćemo svakako obaviti napolju, jednog dana. Ne žuri nam se uopšte. Meni je veridba toliko ostala u lepom sećanju, da za sada ne želim ni da pomislim da nešto može to da pokvari, ali nikada se ne zna.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscsreen Happy tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track