PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA

LJUBIO JE BIVŠU TUĐMANOVU SNAJKU, A SAD MU SE SVIĐA ON? Brendon raskrinkao Lazara Jeremića: Trčao po rijalitiju da kaže SVIMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Branislav Radonić Brendon dotrčao je do Suzane Perić, Mikija Đuričića i Bore Santane iz paba, siguran da se Lazaru dopada David. Sav zadihan, pokušao je da im objasni kako ga je raskrinkao.

"Sede njih troje tamo u pabu, uđem ja i zagrlim Davida i mazim ga i hvatam ga za si*u, a Ana i Lazar bulje u mene, hteli da me pojedu", ushićeno je ispričao Brendon.

"Ti hoćeš da kažeš da je i Lazar zaljubljen u Davida?" pitao ga je Miki.

"Mislim da jeste. Čini mi se da je zaljubljen, a vi niste izvalili? Ja sam sto posto ubeđen", odgovorio je on.

foto: Damir Dervišagić

Inače, tokom večeri rezervisane za pitanja novinara, Lazar je bio upitan o seksualnoj orijentaciji. Miki je sve podsetio na to, pa mu uputio i savet.

"Eto, postavili su mu pitanje večeras u emisiji, mogao je da izađe iz plakara, da prizna da je biseksualac, da zaplače, pusti suzu..." rekao je on.

Lazar je tokom emisije uveravao sve da tvrdnje nisu istinite, a u njegovu odbranu stala je i Nataša Moskva, s kojom je bio u ovom rijalitiju.

"Ne mislim da je biseksualac. Malo me je bunio kada je pozajmio donji veš od Rade Vasić, jer koji muškarac nosi ženski veš ako nije gej... Jednom je nosio moj šorc, dok smo spavali", zasmejala je ona sve prisutne, ali takođe tvrdila da u njegovu orijentaciju ne sumnja.

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja