PRETI, PSUJE I PLAČE, ALI JOJ NE VREDI: Subotićeva besni kod kuće dok gleda kako joj Koraćeva KRADE DEČKA U ZADRUZI! Majka Davida Dragojevića otkriva da li će njen sin OTIĆI KORAK DALJE!
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

ne može da podnese

PRETI, PSUJE I PLAČE, ALI JOJ NE VREDI: Subotićeva besni kod kuće dok gleda kako joj Koraćeva KRADE DEČKA U ZADRUZI! Majka Davida Dragojevića otkriva da li će njen sin OTIĆI KORAK DALJE!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić jako teško podnosi što je razdvojena od svog dečka Davida Dragojevića, a sada dok gleda kako se odnos njenog dečka i Ane Korać u "Zadruzi 2" razvija ona preti, psuje i plače kod kuće.

Sumnje da će Ana Korać i David Dragojević stupiti u vezu među zadrugarima i među gledaocima sve su veće nakon noći koju su proveli u Davidovom krevetu razgovarajući do svitanja. Iako su izostali dodiri i neke nežnosti, kako saznajemo, Aleksandra Subotić je očajna posmatrala pomno šta će se dešavati još od trenutka kad je Ana došla kod Davida i legla na krevet u kom je on već ležao.

foto: Printscreen

- Aleksandra je besna gledala Anu i Davida strepeći sve vreme da ne odu korak dalje. Ona je uznemirena zbog tog odnosa, ali veruje da i njena majka nagovara Anu da se približi Davidu. Plače i jer joj je teško bez Davida i što je ostao u rijalitiju sam. Psuje Anu zbog ponašanja i što se približava Davidu, znajući da je zauzet. Bojim se kad bi se Aleksandra vratila u rijaliti da bi bilo svašta i da bi došlo do rata između nje i Ane Korać. Na drugoj strani David je lojalan Aleksandri i neće je prevariti, ali mu godi da razgovara sa Anom jer je staložena i mirna i donosi mu smirenje nakon turbulencija sa Aleksandrom - ispričala je Biljana, majka Davida Dragojevića.

foto: printscreen Pink

Ana Korać i David Dragojević su još po njenom ulasku u rijaliti istakli da izuzetno prijaju jedno drugom.

Jedina prepreka što do sada nisu stupili u prisniji odnos, odnosno što nisu više vremena provodili zajedno bila je Davidova devojka Aleksandra Subotić. Situacija se sada promenila, pa je od Aleksandrine diskvalifikacije na Božić, zbog nasilja nad Minom Vrbaški, Ana sve prisnija sa Davidom. Aleksandra još uvek nije spremna da se oglašava za medije.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja