OGLASILA SE ČOLAKOVA MAJKA! Zbog surovog napada na Zerinu nije ni TREPNULA: Ponašanje sina Baneta nimalo je nije iznenadilo, EVO ZAŠTO!
Foto: Printscreen

IZNENADILA

OGLASILA SE ČOLAKOVA MAJKA! Zbog surovog napada na Zerinu nije ni TREPNULA: Ponašanje sina Baneta nimalo je nije iznenadilo, EVO ZAŠTO!

Rijaliti -

Zerina Hećo i Bane Čolak u "Zadrugu 2" ušli su kao par, međutim kako je vreme odmicalo njihove svađe postajale su sve intenzivnije, dok ih na kraju nisu i razdvojile. Bane je u jednom momentu počeo da puca po šavovima i iznosi razne detalje iz Zerininog privatnog života, zbog čega je atraktivna crnka često doživljavala slomove pa utehu tražila daleko od svih zadrugara, spavajući u izolaciji.

Nakon brojnih verbalnih napada jedno na drugo, tokom najskorije oštre rasprave, Bane je Zerinu nazvao ku*vom, a onda je i vređao na nacionalnoj osnovi zbog čega je i zaradio kaznu Velikog šefa.

Njegova majka Jasmina oglasila se tim povodom, pa istakla da je više ništa ne iznenađuje, jer je "njen sin odavno dežurni krivac".

"Bane je od početka negativno okarakterisan, tako da sam na to i navikla. Jednostavno nemam komentar već duži vremenski period, tako da ni ovu situaciju ne mogu da komentarišem. Ne znam zašto ju je vređao na nacionalnoj osnovi", izjavila je Jasmina.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track