POGLEDAJ ME! SVE MI SE OBILO O GLAVU! Slađa ćuti i trpi, a da može vrištala bi na sav glas: Jedva se suzdržala pred Kadrom! Muka čoveka na svašta NATERA!
Foto: Printscreen/Happy

ZAPREPASTILA

POGLEDAJ ME! SVE MI SE OBILO O GLAVU! Slađa ćuti i trpi, a da može vrištala bi na sav glas: Jedva se suzdržala pred Kadrom! Muka čoveka na svašta NATERA!

Rijaliti -

Elvin Kadrić smatra Slađu Alijoski za najnesigurniju cimerku iz vile "Parova". Majka njegove Bels se, po njegovom mišljenju, ne bi snašla u teškim uslovima, a Vesni Vukelić Vendi u nekoliko rečenica objasnio je i zašto.

"Đavo uvek razmišlja drugačije od usana i hvala Bogu da je progovorio! Plašljiv i strašljv je moja tašta Slađa. Boji se sama sebe. Naučila je da ako je kući mašina, treba i ovde onda se teško snalazi. Ako kući ima četiri ringle mora da ima i ovde. Haljina će doći na vreme, haljina došla, ona plače! Ako kiša pada, sneg pada, treba mu njegova jakna omiljena da bi bio u elementu... Ona se u teškim uslovima ne bi snašla", siguran je bio Kadra.

foto: Happy screenshot

"Ja se snalazim u teškim uslovima! Vidi kakvi su mi nokti, vidi kakava mi je kosa! Ja ćutim, a sad mogu još da počnem i da plačem, ali neću. Meni je produkcija sve zabranila. Ja sam bila bezobrazna, sad moram da trpim. Ne slažem se sa nekim tvojim izjavama, jer me predstavljaš ko slabu ženu, a ja to nisam. Za haljinu si bio u pravu", odgovorila mu je Slađa.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track