BAKI POKAZUJE MEĐUNOŽJE, ON NIJE PORODIČAN ČOVEK, ON JE BOLESTAN: Jelena Ilić OSULA PALJBU, a evo kako je denser reagovao na TEŠKE OPTUŽBE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Happy TV

haos

BAKI POKAZUJE MEĐUNOŽJE, ON NIJE PORODIČAN ČOVEK, ON JE BOLESTAN: Jelena Ilić OSULA PALJBU, a evo kako je denser reagovao na TEŠKE OPTUŽBE! (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom nominacija u "Parovima" takmičarka sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Jelena Ilić iz Leskovca iznela je niz šokantnih optužbi na račun Bakija B3.

- Čovek čitav dan ide za Ilijanom, Izabelom Alijoski i za mnom. Bojana, čovek koji je tako ugledan sa takvom karijerom pakazuje svoje međunožje, priča o polnom organu, gu.ici i ostalom, čovek je bolestan. Čovek takve bljuvotine iznosi i onda sutradan vidiš kako u emisiji plače i govori kako je on porodičan čovek. Porodičan čovek koji izgovara takve stavri devojci koja može da mu bude ćerka je očajnik i kao takav nema nikakve emocije prema svojoj porodici - bila je surova Jelena.

foto: Printscreen Happy tv

"Nagovara ovu klošarku, njome je lako manipulisati. Nju ne zanima ni izolacija ni ništa. Ono veče je nagovorio Dinu da udari Ivana, a onda je ničim izazvan, on sam došao i udario Ivana", žestoka je bila Ilićeva.

Baki je samo slegao ramenima i u čudu slušao ove žestoke optužbe.

"Pa šta da kažem? Rekla je Jekica sa žbunom na glavi, da je neko drugi pa da kažem nešto. Hvala puno, sjajni ste", odgovorio je Baki kratko.

Kurir.rs, Happy tv / Foto: Printscreen Happy TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track