ANĐELINA IPAK NEŠTO OSEĆA PREMA ĐORĐU: Marjanovićeva priznala sve o trubulentnoj vezi, pa priznala šta rade Požgaj i njena SESTRA!
Foto: Printscreen/YT

INTERVJU

ANĐELINA IPAK NEŠTO OSEĆA PREMA ĐORĐU: Marjanovićeva priznala sve o trubulentnoj vezi, pa priznala šta rade Požgaj i njena SESTRA!

Rijaliti -

Starija sesra Marjanović, Anđelina, obeležila je sedmu sezonu "Parova" turbulentnom vezom sa Đorđem Tomićem. Sada je otkrila sve o njihovom odnosu, ali i još mnogo toga.

Đole ti je juče izjavio ljubav, kako se osećaš povom njegovog romantičnog gesta?

- Naravno da se osećam fantastično. Onda kada je Đorđe završio 24 sata u izolaciji, sve vreme sam razmišljala o njemu. Unutrašnji nemir koji sam osećala dok nismo zajedno, iako se nismo pomirili, me je naveo da razmislim i shvatim šta zapravo osećam prema njemu. Jedva sam dočekala da ga ugledam.

foto: Printscreen Happy tv

Da li ćete se Đorđe i ti imati seks pred kamerama, jer vas deli još mnogo vremena od kraja rijalitija?

- Sve što radim, radim po osećaju, tako da je to za mene čin ljubavi. Kada sam ulazila u rijaliti rekla sam sebi da neću imati seks ispred kamera nikad, niti ljubav, pa se sve to desilo. Ma koliko se trudim, ne mogu da kontrolišem svoja osećanja. Što se tiče daljih pustilovina, videćemo...

Dok si se raspravljala sa Zoricom Radojković u ostavi, Đorđe je jednim potezom oborio Ivana Marinkoviča zbog tebe. Da li opravdavaš ovaj njegov postupak?

- Naravno da podržavam takav postupak i smatram ga džentlmenskim. logično je da će Đole da me brani. Što se mišljenja gledalaca tiče, trudimo se da se držimo jedno drugog.

foto: Happy screenshot

Gledaoci su primetili da su sve jače simpatije tvoje seste Alekasandre i Požgaja.

- Obitavamo u zatvorenom prostoru, gde su osećanja znatno uvećana. Što se njih dvoje tiče, nema šanse da tu može postojati bilo šta sem prijateljstva, čak simpatisanja, jer znam da bi se u tom slučaju njih dvoje razdvojili i ne bi provodili vreme zajedno. Požgaj je fin čovek, poštuje i ceni to što ima i nikad ne bi dozvolio da naruši šta ima. Takođe se ni Aleksandra ne bi upuštala u takve priče.

foto: Printscreen Happy tv

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja