OTAC JE TUKAO I DROGIRAO SE PRED NJOM, RODILA DETE U 16. GODINI MAMINOM DEČKU:  Sreću našla pored David, a on je šutnuo zbog pred CELOM NACIJOM! Ali to nije Aleksandrin najveći problem... Evo šta kaže njena bivša SVEKRVA
Foto: Damir Dervišagić

JOŠ SEDI KOD DAVIDOVE MAJKE

OTAC JE TUKAO I DROGIRAO SE PRED NJOM, RODILA DETE U 16. GODINI MAMINOM DEČKU: Sreću našla pored David, a on je šutnuo zbog pred CELOM NACIJOM! Ali to nije Aleksandrin najveći problem... Evo šta kaže njena bivša SVEKRVA

Rijaliti -

Drami koju Aleksandra Subotić proživljava još od šesnaeste godine života kada je ostala trudna sa Aleksandrom Čabarkapom ne nazire se kraj ni danas.

Naprotiv, problemi rijaliti zvezde su sve veći budući da sada mora da se stara ne samo o sebi nego i o petogodišnjoj ćerki Magdaleni.

Zbog stalnih problema sa porodicom i neraščićenih računa, ali i zbog namere da konačno uzme stvar u svoje ruke i sredi život, Aleksandra se verila sa Davidom Dragojevićem, kojeg je upoznala u rijalitiju, i prešla da živi kod njega u Novom Sadu. Nakon što je ona izbačena iz rijalitija, a on otpočeo vezu sa Anom Korać, bliži se dan kada će morati da napusti dom u kojem se trenutno nalazi. Iako o njoj i njenoj naslednici brine Davidova majka Biljana, ona će morati da ispoštuje volju sina, koji će po svemu sudeći novu snajku dovesti u kuću.

Iako je David rekao da više ne razmišlja o Aleksandri i da se skroz prepustio vezi sa Anom Korać, Aleksandra i dalje ostaje u njegovom domu sa ćerkom jer nema gde.

foto: Printscreen Paparaco lov

"Ja sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Iako ne podržavam način na koji je David prekinuo vezu sa Aleksandrom i upustio se u novu, moram da kažem da on ima pravo na svoj život. Znam da mu je Aleksandra bila odana i da mu nikad ne bi uradila šta je on njoj. Aleksandra i Magdalena su kod mene i dalje. Ja sam ih jako zavolela. Aleksandri nimalo nije lako. Puštam je da sama odluči šta će i kako će da radi, pa i gde će da živi", rekla je Biljana Dragojević.

Aleksandrini roditelji Karađorđe i Ljuba takođe su učesnici rijalitija, gde svakodnevno vode pravi rat sa najbezočnijim uvredama i psovkama. Aleksandru je sve to mnogo pogađalo i u više navrata je rekla da je nijedno od njih ne zanima.

"Ne zanima me niko od moje porodice, jer za mene nisu bili tu kad je trebalo. Ne zanima me ni šta pričaju, ni šta rade", rekla je Aleksandra za "Blic" po izlasku iz rijalitija.

foto: Printscreen YT

Osim povremenih objava na Instagramu, Subotićeva se ne oglašava javno, a izvor kaže da je očajna i da joj se situacija u kojoj se nalazi čini beznadežnom jer ne može da se vrati u kuću u Kaluđerici zbog loših odnosa sa familijom, ali i zbog straha za svoj i ćerkin život jer je jesenas na njihovu kuću bačena bomba.

"Ona baš nema sreće. Dete je imalo nesrećno detinjstvo sa roditeljima koji su se stalno svađali. Karađorđe je proveo pola života po zatvorima dok su mu deca rasla, a Ljuba išla svojim putem. Od oca je Aleksandra doživela i nasilje i gledala ga kako se drogira, to je i pričala u rijalitiju", kaže Aleksandrina rođaka, koja želi da ostane anonimna.

foto: Printscreen

Da Aleksandra ne zna šta će da radi i da je u teškom psihičkom stanju govore snimci emisije "Paparaco lov", na kojima se vidi kako bezvoljno hoda. U jednom trenutku ona sa Biljanom odlazi u vrtić po Magdalenu, ali zaboravlja da zatvori kapiju, zbog čega Davidova mama izlazi iz auta da bi to uradila. Po devojčicu u vrtić je takođe otišla Biljana, koja ju je kada su stigli kući izvela iz auta dok Aleksandra pored njih nemo hoda.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track