MARKO PRIZNAO ŠTA STVARNO OSEĆA PREMA LUNI! POSLE SEKSA USLEDIO HLADAN TUŠ: Ovome se BLOGERKA NIKAKO NIJE NADALA! (FOTO)
Foto: Printscreen Pink

otkrivamo

MARKO PRIZNAO ŠTA STVARNO OSEĆA PREMA LUNI! POSLE SEKSA USLEDIO HLADAN TUŠ: Ovome se BLOGERKA NIKAKO NIJE NADALA! (FOTO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković uplovili su u vezu pred kamerama rijalitija, a posle višemesčnih simpatija, više ne kriju svoja osećanja. Oni su već nekoliko puta imali seks pod tušem, a sada je on otkrio šta zapravo oseća prema blogerki.

Zajedno su gostovali u jednoj emisiji kao pravi zaljubljeni par, a Marko je imao potrebu da iznese šta zapravo oseća prema Luni, budući da kolaju različite priče, jer je di džej iz Brusa već poznat publici kao "švaler" i kao neko kome je teško da se "skrasi pored jedne". On je to uradio što je na najoriginalniji način.

foto: Printscreen

- Ja sam zaljubljen u Lunu kao tetreb, ali stvarno, bez zezanja - izjavio je Marko, pa zatim dodao:

- Zaista, lepo nam je i uživamo kad smo zajedno - zaključio je on u emisiji "Magazin In".

Luni osmeh nije silazio sa lica kada je čula ono što je već zasigurno znala, ali je bila i pomalo zatečena što je Marko to tako javno priznao. Ona svakako ovakav način izliva emocija od Marka nije očekivala.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track