ZLATA PETROVIĆ PRIZNALA DA JE GODINAMA BILA LJUBAVNICA: Ja nikoga nisam ubila! Njegova supruga je najbolje živela DOK SAM JA BILA SA NJIM! ŠOKANTNO!
Foto: Printscreen Magazin In

ZAVODILA JE I ZAUZETE

ZLATA PETROVIĆ PRIZNALA DA JE GODINAMA BILA LJUBAVNICA: Ja nikoga nisam ubila! Njegova supruga je najbolje živela DOK SAM JA BILA SA NJIM! ŠOKANTNO!

Rijaliti -

Zlata Petrović u jednoj emisiji progovorila je o svom ljubavnom životu koji je oduvek bio intrigantan za gledaoce, a ovom prilikom ponosno je izjavila da je bila ljubavnica i da je uživala u tom periodu.

Voditeljka emisije je poželela da čuje od svojih gošći u kojoj se ulozi najviše pronalaze, da li su "nečije žene, ljubavnice, ili one koje same koračaju korz život".

"Ja moram da priznam, ja jesam bila ljubavnica. Sve te tri kategorije dok su trajale bile su lepe - rekla je pevačica.

Pevačica je dodala da se nimalo ne stidi što je bila ljubavnica, jer je, kako kaže, tada uživala, a tom čoveku nije ugrozila brak.

"Nešto se dogodilo između dvoje ljudi, jednostavno se to desilo i vi to ne možete da prekinete. Nikada u životu nisam dozvolila da se ta osoba razvede niti da ima problema kod kuće. Mislim da je njegova supruga najbolje tada živela, dok sam ja bila sa njim. Zato što sam ja želela neku svoju slobodu, a jednostavno se desila ta hemija kojoj ne možete da stanete na put. Naravno, svi mi osećamo grižu savesti, to je deo svakog čoveka. Ljudi sada žive u zajednici, muž zna gde mu žena ide, ima sa strane njih pet. Ja sam tada bila solo, ja da sam bila u braku, ne bih smela. Zašto bih se stidela, nikog nisam ubila, nisam razvela ničiji brak. Nikada u životu se nisam pokajala, ja sam pet godina bila u tako lepoj vezi, nikom ništa nije falilo. To sam uradila srcem i dušom, ni slučajno nisam to uradila da bi me izdržavao, da bi moju decu izdržavao", rekla je Zlata u emisiji "Magazin In".

foto: Printscreen Magazin In

Kurir.rs / Foto: Printscreen Magazin In

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja