MLAĐA SESTRA MILJANE KULIĆ ZAVELA 15 GODINA STARIJEG PROFESORA: Marija je zbog nje napustila rijaliti, a isplivali su SKANDALOZNI detalji!
Foto: Printscreen Pink

NIJE JOJ LAKO

MLAĐA SESTRA MILJANE KULIĆ ZAVELA 15 GODINA STARIJEG PROFESORA: Marija je zbog nje napustila rijaliti, a isplivali su SKANDALOZNI detalji!

Rijaliti -

Sestra učesnice rijalitija Miljane Kulić, Ana, pre nekoliko meseci ušla je u ljubavnu vezu sa svojim profesorom iz škole Andrijom N, pa je Marija zbog tog problema napustila rijaliti.

Naime, Miljanina sestra Ana započela je romansu sa profesorom Andrijom, pa je nakon skandala i tračeva koji su izbili u Medicinskoj školi u Nišu Marija napustila Zadrugu kako bi rešila probleme sa mlađom ćerkom.

"Ana i Andrija su započeli svoju vezu, gde je nakon osuda kolega, ali i brojnih komentara, kako sugrađana, tako i đaka, Andrija morao posle pet godina da napusti prosvetu i da nađe posao u Blacu kao apotekar. Kako se ova vest širi, kao i brojne priče, Marija je izašla kako bi uspela da preobrati ćerku da raskine sa Andrijom", priča sagovornik i dodaje:

foto: Printscreen Pink

"Pošto ni Marija ni Siniša nisu uspeli da ovu vezu na bilo koji način okončaju, nakon što je Andrija promenio posao pustili su da stvari idu svojim tokom, iako je Anin izabranik stariji od nje punih 15 godina. Nakon što se vratila u Zadrugu, Marija ni Miljani nije ispričala zbog kog problema je napustila rijaliti, zbog sramote što joj je ćerka zavela profesora", priča sagovornik i dodaje:

"Andrija je blago rečeno pobegao u Blace, jer su ga prozivali i ismejavali gde god da se pojavio u Nišu. Ali ni njemu ni Ani ovo ne smeta. Oni uživaju u svojoj ljubavi. Kako se priča, jedva čekaju da Ana završi školu kako bi ozvaničili svoju vezu."

Siniša Kulić je to kratko prokomentarisao.

"Anin dečko je apotekar, koliko znam. Niti znam, niti želim da znam čime se pre bavio", rekao je Siniša.

foto: Damir Dervišagić, Kurir/M.S.

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track