ONA ČUVA MALOG ŽELJKA 24 ČASA DNEVNO! Dadilju Klaru gledaoci nikada nisu videli, a Marija tvrdi DA SE BEZ NJE MILJANA NE BI SNAŠLA NI 3 SATA! (FOTO)
Foto: Printscreen

šok

ONA ČUVA MALOG ŽELJKA 24 ČASA DNEVNO! Dadilju Klaru gledaoci nikada nisu videli, a Marija tvrdi DA SE BEZ NJE MILJANA NE BI SNAŠLA NI 3 SATA! (FOTO)

Rijaliti -

Malog Željka, sina Miljane Kulić, u "Zadruzi 2" čuva dadilja Klara, koja je 24 časa uz njega, ali se skoro nikad ne pojavljuje u kadru.

Ona od 6. septembra boravi u Imaginarijumu i ogromna je pomoć mladoj mami. Za to vreme, Kulićeva većinu vremena u rijalitiju provodi sa ostalim ukućanima, ali i svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Klara od samog početka živi na imanju u Šimanovcima gde čuva Miljaninog naslednika Željka, ali se, prema dogovoru koji je Miljana sklopila sa produkcijom, njih dvoje ne eksponiraju pred kamerama.

foto: Printscreen YT

S obzirom na to da Miljana i njena majka Marija redovno učestvuju u svim aktivnostima sa ostalim učesnicima, Klara tada brine o Željku.

Oni borave u posebnoj kući koja je opremljena prema njihovim potrebama i koja se ne prikazuje.

Marija Kulić u razgovoru sa voditeljem rijalitija otkrila je da smatra da njena ćerka još nema odgovornost prema svom detetu kao majka, upravo jer je sve prepustila Klari. Miljana pominje da želi i drugo dete sa Zolom, na šta majka Marija kipti od besa, pa je izjavila da jedva čeka da dadilja dobije slobodno 3 dana pa da vidi hoće li Miljana uspeti makar na 3 sata da se snađe sama u ulozi majke.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track