COKIN TATA SE POJAVIO U RIJALITIJU: Trudnica se rasplakala, a Lakić mu odmah poručio ovo!
Foto: Printscreen/Happy

PORODICA

COKIN TATA SE POJAVIO U RIJALITIJU: Trudnica se rasplakala, a Lakić mu odmah poručio ovo!

Rijaliti -

Nenad Tasić, otac trudne Aleksandre Tasić Coke, pojavio se u emisiji "Upoznajte Parove" i pozdravio svoju ćerku, ali i svog budućeg zeta Nikolu Lakića.

Coka kada je ugledala tatu, počela je da plače od sreće, potom je i prekinula bojkot koji je imala u savezu sa verenikom Nikolom Lakićem.

foto: Printscreen/Happy

"Nikola i ja smo rešili da prekinemo bojkot što se tiče gledaoca i gostiju koji dolaze u studio. Što se tiče ovih ljudi koji su ovde, i dalje na sve provokacije i ružne reči, briga me da li izgledam kao žrtva, ovim ljudima neću odgovarati. Poštujem isključivo voditelje i gledaoce i nikoga više.Tata nemoj da se mešaš u ovo, nemoj da komentarišeš nikoga ovde i odnos sa mnom, nego samo mene i moj odnos sa Nikolom kako ste ti i mama radili oduvek", rekla je Aleksandra Tasić Coka.

"Pre nego što odgovorite, molim vas da se samo obraćate meni i Coki, jer znam unapred kakvi će komentari uslediti nakon ovoga. Bez zuba ste, gde ste bili, šta ste radili, gde ste živeli, imali sveću u kući ili ostalo, znam komentare i repertoar", dodao je Nikola Lakić.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja