Najnovije vesti

NEĆU VIŠE NIKOME DA ĆUTIM! Marijana Marković sa Milijem je prošla kroz pakao: Sad je ušla u sukob sa DRUGIM MUŠKARCEM, hoće da ga RASTRGNE!
Foto: Printscreen/Happy

NE ODUSTAJE

NEĆU VIŠE NIKOME DA ĆUTIM! Marijana Marković sa Milijem je prošla kroz pakao: Sad je ušla u sukob sa DRUGIM MUŠKARCEM, hoće da ga RASTRGNE!

Rijaliti

Marijana Marković sa verenikom Milijem prošla je kroz pakao, a od tog momenta rešila je da više ne da na sebe. Osim što je sa cimerima iz vile "Parova", pa i milionskim auditorijumom, podelila potresnu životnu priču, ušla je u sukob s Đorđem Tomićem i izgleda da neće odustati dok ne pobedi. 

U poslednje vreme imaš česte sukobe sa Đoletom. Kad te je nazvao narkomankom, to te je posebno potreslo. Kako komentarišeš vaš sukob, zbog čega je zapravo on i nastao?

"Da, u poslednje vreme imam jako česte sukobe sa Đoletom jer je on mene prvi napao za vreme popodnevnog sastanka od pre nekoliko dana a ja naravno nikom ne želim niti hoću da ćutim. Počeo je non-stop da me vređa kako sam narkomanka, a mene je to naravno pogodilo, jer danima ide za mnom i priča kako imam sidu, a veliki sam protivnik narkotika i zato me je to toliko pogodilo".

Ušla je nova takmičarka u vilu "Parova", Natalija Vukmanović, i mnogi muški pogledi su upućeni k njoj. Izabela je primetila da je i Mili gleda, a kada ga je upitala gde si ti, on je odgovorio: "Ma pusti Marijanu!" Poznato je da Mili voli malo starije dame, da li misliš da se ona njemu dopala i da li misliš da bi on bio sa njom da ti nisi u vili?

"Veče kada je Natalija ušla u vilu nisam bila prisutna u emisiji tako da ne verujem u to što je Izabela rekla, mislim da je samo bacila kosku. Ne znam da li mu se dopada, nisam obraćala pažnju na to ali mislim da ne bi bio sa njom da ja nisam u vili jer sam sigurna u njega".

Da li ti neka učesnica u vili "Parova" smeta i da li misliš da je opasnost za tvoju i Milijevu vezu? Da li si ti možda primetila da on neku gleda?

"Apsolutno mi ni jedna učesnica ne smeta niti smatram neku kao opasnost. Što se tiče moje veze jer imam potpuno poverenje u Milija i znam koliko je naša ljubav jaka".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...