OVO JE PRAVI RAZLOG MILJANINOG BEKSTVA: Zola i Miljana PUCAJU PO ŠAVOVIMA, a od kad se ONA umešala, Kulićeva PROŽIVLJAVA PRAVU TORTURU!
Foto: Printscreen YT

otkrivamo!

OVO JE PRAVI RAZLOG MILJANINOG BEKSTVA: Zola i Miljana PUCAJU PO ŠAVOVIMA, a od kad se ONA umešala, Kulićeva PROŽIVLJAVA PRAVU TORTURU!

Rijaliti -

Miljana Kulić imala je burnu noć u rijalitiju, a nikome nije bilo jasno šta je najpoznatiju rijaliti mamu dovelo do ludila. Druženje njenog verenika sa Stanijom Dobrojević tolko joj je teško palo, da je rešenje našla u bekstvu sa imanja.

"Neću odmah, nego nekad u društvu tako kad pričamo. Ne može tebe da grle drugi, a da ja ne mogu. Taj film ne možeš gledati sa mnom", pravdao se Zola kada ga je Miljana ironično poslala kod Dobrojevićeve da je "grli ponovo".

"Ući će valjda neko po mojoj meri kog ću ja moći da grlim svakodnevno", odgovorila mu je Miljana.

"Staniju ćeš da grliš? Dobro, izvoli, grli je", ljutito je rekla Kulićeva i ovde se moglo naslutiti da je psihički jako stabilna i da Zoline izgovore da grli starletu ne može da podnese.

Zola je ubeđivao Miljanu da se on samo tako druži, da može i ona da se grli sa kim hoće, jer on nije ljubomoran. Čak je izjavio i da Staniju gleda "kao sestru".

"Ja više tvoju torturu ne mogu da trpim. Ne mogu više da izdržim, očigledno ti nisi za mene", zaključila je tužno Miljana.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track