ALEKSANDRA MARJANOVIĆ OVO NIJE MOGLA DA IZBEGNE! Pala na Požgaja pa sad ne zna gde bije! PRIZNALA SVE!
Foto: Happy screenshot

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ALEKSANDRA MARJANOVIĆ OVO NIJE MOGLA DA IZBEGNE! Pala na Požgaja pa sad ne zna gde bije! PRIZNALA SVE!

Rijaliti -

Aleksandra Marjanović nakon nezapamćenog "Parografa" u vili "Parova" rešila je da progovori o svemu što ju je zadesilo, te pojasni neke stvari. Naime, iako ipak gaji osećanja prema Aleksandru Požgaju, ona tvrdi da "od toga nema ništa" te da na čitavom velelepnom imanju u Zemunu ne postoji osoba koja bi njoj mogla da parira.

"Da, privlači me i dopada mi se što smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom poligrafskog ispitivanja, ali je isto tako i sigurno da među nama neće biti ničega. Nisam bila sigurna u svoja osećanja, tako da sam i ja takođe shvatila samu sebe, što ne znači da ću sebe i svoja osećanja staviti ispred svega. U vili ne postoji osoba koja bi mogla mene osvojiti. Niko od njih meni ne može da parira".

Koji učesnik "Parova" je po tvom mišljenju najveći folirant i zbog čega?

"Iskreno, ovde postoji dosta foliranata, ali ubedljivo prednjači - Enisa. Enisa je osoba koja perfidno i lukavo igra igru. Ona je ta koja sve prati, odmerava i smišlja planove i šemu po kojoj Vuja igra. Jako je lukava i u trenucima kada je nešto dotakne pokazuje svoje pravo lice, puno mržnje i nezadovoljstva, dok se krije iza maske jedne fine i napaćene žene".

Šta očekuješ od učešća u ovom šou programu?

"Izbegavam da u životu očekujem bilo šta kako ne bih bila razočarana. Biće onako kako zaslužim i kako odradim svoj posao ovde. Meni je ovde lepo, zabavljam se i trudim se da uživam u svemu što ovde imam", zaključila je ona.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track