JELENA ILIĆ USTALA ZA MARINKOVIĆA! Oštro osudila densera pred svima: Brani dečka svim silama! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

OŠTRO

JELENA ILIĆ USTALA ZA MARINKOVIĆA! Oštro osudila densera pred svima: Brani dečka svim silama! (FOTO)

Rijaliti -

Jelena Ilić ustala je za svog dečka Ivana Marinkovića tokom "Suđenja" koje se odvija u vili "Parova" povodom incidenta koji se dogodio sa Bakijem B3. Jelena je densera oštro osudila pred svima, ističući između ostalog da joj je dosta uvreda s njegova strane.

Tokom jezivog rafala, u raspravu uključila je i Dinu Galorini, smatrajući da Bakijevu porodicu ništa ne može uništiti kao što to može denserov odnos sa njom koji se odvija pred milionskim auditorijumom.

Marinkovićeva verenica, koja je bila u ulozi advokata svog dragog, rekla je:

"Ivan nije jedini koji vređa Bakiju porodicu, a jedino je odreagovao na njega. Takođe, često trpim seksualne uvrede od strane Bakija, pa Ivan ne reaguje na isti način".

foto: Happy screenshot

"Baki je dovoljno degradirao svoju porodicu odnosom sa Dinom", pokušavala je da objasni ona, napominjući da se ona oseća kao da je Ivanova supruga.

foto: Happy screenshot

Dina je, inače, takođe dala svoj sud o spornoj situaciji.

Ona nije krila da smatra da je Marinković od prvog dana zaljubljen u nju, što se moglo zaključiti iz videozapisa koji je emitovan tokom rijaliti suđenja.

"Ivan je kivan na Bakija otkad smo nas dvoje postali bliski. Vidite iz priloženog da Ivan i Jelena uvek prvi 'udaraju' na nas, a ne mi na njih", rekla je ona pa napravila lom u vili.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track