MILJKOVIĆ IMA OZBILJNE NAMERE SA NJOM, A NJOJ JE SVE SPRDNJA!  MARKO I LUNA U ŽESTOKOJ SVAĐI: Ako sebe porediš sa Miljanom Kulić SVAKA TEBI ČAST! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

nevolje u raju

MILJKOVIĆ IMA OZBILJNE NAMERE SA NJOM, A NJOJ JE SVE SPRDNJA! MARKO I LUNA U ŽESTOKOJ SVAĐI: Ako sebe porediš sa Miljanom Kulić SVAKA TEBI ČAST! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković, pored ljubavi koju svakodnevno pokazuju, jedan drugog često iritiraju žučnim svađama izgovarajući teške reči. Tako je u još jednoj svađi, Luna sebe uporedila sa Miljanom Kulić, sa kojom di džej nije u dobrim odnosima.

"To je tvoj bol nu ku.cu, koji ti svakodnevno pokazuješ. A kada bude mene počeo da boli ku.ac to će biti baš odvratno. I boleće te to", rekla mu je Luna dok su ležali jedan pored drugog na krevetu.

Miljković je svojo partnerki zamerio što je neiskrena, a kada je i pokušao to da joj objasni, blogerka je imala svoju stranu priče:

"Ne možeš ti mene da lažeš. Ništa. Znam te u dušu. Ne možeš da se igraš sa mojom inteligencijom i da me lažeš. Ako ti sebe porediš sa Miljanom Kulić onda svaka ti čast! Ja nisam za sprdnju, ti i ja nismo za sprdnju, to da znaš", odgovorio joj je ljutito Marko koji je na kraju ostao sam da leži na krevetu.

foto: Printscreen YT

Da li će uspeti ovo da prebrode, ostaje da vidimo.

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track