Najnovije vesti

JEZIVA ISPOVEST ALENA AZARIĆA! SLETEO KOLIMA U KANJON MORAČE: Sećam se i dalje VRISKA mog druga, auto je bio ZGUŽVAN, a ja sam sve vreme sebi govorio... (VIDEO)
Foto: Printscreen/YT

STRAŠNO

JEZIVA ISPOVEST ALENA AZARIĆA! SLETEO KOLIMA U KANJON MORAČE: Sećam se i dalje VRISKA mog druga, auto je bio ZGUŽVAN, a ja sam sve vreme sebi govorio... (VIDEO)

Rijaliti

Alen Azarić sa svima je podelio težak trenutak iz privatnog života kada je pre 21 godinu sleteo kolima u kanjon Morače.

Učesnik rijalitija priznao je da mu se često dešavaju nepredviđene situacije, a mnoge je tek začudilo kako se on osećao u trenutku nesreće. Kako kaže, njega su trenuci koje je doživeo napravili da postane ono što jeste.

foto: Printscreen/YT

"Sa 40 i kusur metara sam leteo u kanjon Morače direktno sam pao... Ja sam bio suvozač, nas trojica smo bili u autu... Sve sam gledao. Bilo je puno ulja i kišica je padala. Ja sam mislio da ćemo samo udariti u ogradu, a probila se ograda i direktno smo padali. Jedino čega se sećam je bio vrisak moga prijatelja, koji mi je maltene probio bubne opne. Njegov brat je spavao nazad, ne seća se ničega. Imao sam utisak da je vreme stalo, meni je dugo trajao taj pad, da sam razmišljao kako će se prenositi vest da je Alen poginuo", rekao je on i dodao:

"Kad je vreme stalo, meni je nestala slika auta, ja nisam bio u autu, bio sam u jednoj sobici kompletnoj beloj, kao mali prostor. Pod ravnim uglovima zid koji je sveže ofarban, tu sam bio jako miran, spokojan, nisam osećao ni strah bukvalno ništa. Pre pada sam rekao sebi: "Daj da vidim kako je umreti." Uopšte nisam bio uplašen. Nisam  gubio svest, sve me vuklo da se pomerim. Auto je bio bukvalno zgužvan. Jedan čovek mi je rekao da slavim ovo kao svoj rođendan."

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...