strašno!

LUNA SE IZOBLIČILA! ISTI FILM DRUGI PUT: Mrzim sebe jer sam se i u ovom rijalitiju zaljubila! UPLAKANA ĐOGANIJEVA POTPUNO BEZNADEŽNA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani ponovo proživljava ono što su gledaoci imali prilike da gledaju u prvoj sezoni rijalitija. Ona je nakon ljubavnog kraha sa Slobom Radanovićem uplovila u emotivnu vezu sa Markom Miljkovićem, a kako stvari stoje, ni u ovoj vezi joj ne cvetaju ruže. Ona je izobličena od plakanja i boli, razgovarala sa drevetom mudrosti pa se njemu poverila o tome kako se trenutno oseća.

Ona je na samom početku rekla da se oseća loše zbog raskida sa Markom Mioljkovićem i da više ne veruje u ljubav.

foto: Printscreen Pink

"Marko i ja smo raskinuli danas definitivno. Osećam se odvratno i mrzim sebe zato što sam se opet zaljubila u ovom rijalitiju. Ja se uvek zaljubim u pogrešnog. Dugo mi je vremena trebalo da se opustim sa nekim muškarcem i on je to jedini uspeo a sada je uništio. S moje strane postoji ljubav, a njegove ne znam. Nije on dovoljno siguran u mene da bi izdržao ovaj pritisak. Rekao mi je da je on moja uteha, da se ja sprdam sa njim, da se ja sprdam sa njim, da je on samo tu da ja zalečim Slobu, što nije istina. Rekao mi je da ja nisam za ozbiljnu vezu, da sam ja dete, da ja nisam za ljubav. Šta sam mogla drugao nego da raskinemo. Umorna sam od toga", rekla je Luna grcajuću u suzama pa se načisto slomila dok je izgovarala da se ponovo oseća kao što se osećala ranije.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track