Najnovije vesti

DVA PUTA SE BORILA SA TUMOROM NA CREVIMA, OPERACIJA JE TRAJALA 4 I PO SATA! Zerinina majka za Kurir: Vrištala sam! Ne mogu ovakvu da je GLEDAM! (FOTO)
Foto: Printscreen

POTRESNO

DVA PUTA SE BORILA SA TUMOROM NA CREVIMA, OPERACIJA JE TRAJALA 4 I PO SATA! Zerinina majka za Kurir: Vrištala sam! Ne mogu ovakvu da je GLEDAM! (FOTO)

Rijaliti

Zerina Hećo potresla je gledaoce "Zadruge" kad je tokom "igre istine" otišla u kupatilo, ošišala kosu na kratko, a potom brijačem obrijala glavu. 

 

 

Njena majka Sanela rekla je za Kurir da se potresla kad je videla ćerku u tom izdanju jer je mislila da je to njen kraj i da je psihički kolabirala, a potom je otkrila da je ona dva puta operisala tumor na crevima.

 

foto: Printscreen

Atraktivna Sarajka već danima se oseća vrlo loše, kako zbog provokacija zadrugara tako i zbog raskida s Vladimirom Todorovićem. Ako se uzme u obzir da je Zerina nedavno opipala kvržice na dojkama, nakon čega je otišla na lekarski pregled i uradila tumor markere, ne čudi što se odlučila na ovako radikalan potez.

 

S obzirom na to da je zadrugarka u agoniji dok iščekuje rezultate, a kako je u detinjstvu dva puta imala susret sa opakom bolešću, postala je veoma osetljiva.

 

Kap koja je prelila čašu bilo je to što je u poslednje vreme počela drastično da joj opada kosa, pa je rešila da stvar uzme u svoje ruke! Zerina je uzela makaze i otrčala u kupatilo, gde je počela da seče kosu i baca je po podu. Nakon toga, kako bi skinula ostatak pramenova, ona je uzela brijač i obrijala glavu.

 

foto: Printscreen

Zadrugari su se šokirali kad su je ugledali ovakvu, najpre misleći da je "skrenula". Međutim, Hećova im je sasvim svesno i otvoreno rekla zašto je to uradila.

 

foto: Printscreen

"Zato što čekam svoje rezultate. Znaš kako je... Ovo nije patetika, ovo je hrabrost. Nisam više mogla da gledam kako mi opada kosa", kazala je Zerina, a Mina joj je rekla da je prelepa.

 

foto: Printscreen

Kurir je stupio u kontakt i sa Zerininom majkom Sanelom, koja je preplakala celu noć i jutro.

 

"Mene su probudili i rekli mi šta moja ćerka radi. Ja sam vrištala i plakala, ali nisam mogla da gledam to. Ne mogu ni sada da gledam kako se ošišala. Teško mi to pada. To je grozno. Plašila sam se njenog buđenja, kako će reagovati kad ugleda sebe ćelavu. Mislila sam da to radi u nervnom rastrojstvu, da je psihički kolabirala. Ali malo mi je lakše kad sam videla da je trezvena i svesna i da je to uradila da bi se suočila sa strahom. Zerina je ujutru ustala, umila se, oprala zube i normalno komunicira sa cimerima. To je uradila jer je u agoniji dok iščekuje rezultate, ne znate kako je njoj jer je već dva puta prošla kroz to", priča Sanela kroz suze i dodaje da je njena ćerka već dva puta imala borbu sa opakom bolešću.

 

foto: Printscreen

"Ona je u 14. i 18. godini operisala tumor na crevima. Zerina se od detinjstva bori sa tim a lekari najpre nisu mogli da otkriju šta joj je. Onda su na osnovu druge dijagnoze, kad je kao tinejdžerka išla na rutinsku operaciju, otkrili da ima tumor na crevima. Operacija koja je trebalo da traje sat vremena trajala je četiri i po sata, borili su se za njen život. Na kraju smo saznali da se rodila s tim. Posle toga, u 18. godini je opet imala tumor, i opet smo sve morale da prolazimo. Više od pola života je provela u bolnicama i na ispitivanjima. Ali ja sam tada bila uz nju, nisam joj dala da padne. Vodila sam je u šetnje, spremala je za borbu. Sada nisam tu da joj pomognem, ali molim produkciju da je puste da izađe. Ovo što je uradila je njen odbrambeni mehanizam jer je svesna da tumor markeri možda nisu dobri", priča Sanela.

Podrška bivšeg muža

 

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Dok razgovaramo sa Sanelom, u pozadini čujemo Zerininu ćerku i bivšeg muža, koji se sprema da je izvede u šetnju.


"Zerinin bivši suprug je jako fin čovek i brine o ćerki, sad je izveo u igraonicu. I on je bio u šoku kad je video šta je Zerina uradila i rekao mi je: 'Hoćeš da idemo u Beograd?' Ona ima njegovu punu podršku. Njemu je teško jer je ona majka njegovog deteta", kaže ona.

Vladimir zanemeo kad je video Zerinu ćelavu

 

foto: Printscreen

Zerina se pre nekoliko dana posvađala sa sada bivšim dečkom Vladimirom Todorovićem, nakon čega je doživela nervni slom.

 

"Ti misliš da možeš tako da se zaj*bavaš sa mnom? Mogao si dosad, sad ne možeš, sad ćeš da pričaš!" rekla mu je Zerina.


"Rekao sam ti da mi se ne obraćaš. Skloni se od mene. To možeš da radiš drugim ljudima, ne sa mnom!" rekao joj je Vlada.


Nakon toga Zerina je počela da plače, histeriše i urla, a potom je počela da se valja po podu pa je reagovalo obezbeđenje.

 

"Vodite me kući", urlala je ona, a na kraju zaspala na podu u dvorištu pa ju je obezbeđenje prenelo u izolaciju.

 

Inače, kad ju je video ćelavu, Vladimir se šokirao.

 

On nije mogao da progovori, seo je na stolicu i neko vreme gledao direktno u jednu tačku, u neverici šta se desilo. Kako više nije mogao da izdrži, morao je da napusti prostoriju.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Printscreen Youtube

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...