Najnovije vesti

ZERINA HEĆO DANIMA NIŠTA NIJE JELA! Napustila je rijaliti, javila se majci, pa uzela lekove za smirenje i PALA U POSTELJU!
Foto: Printscreen

NIJE JOJ LAKO

ZERINA HEĆO DANIMA NIŠTA NIJE JELA! Napustila je rijaliti, javila se majci, pa uzela lekove za smirenje i PALA U POSTELJU!

Rijaliti

Zerina Hećo po izlasku iz rijalitija boravi kod jedne prijateljice u Beogradu, koja se o njoj brine. Posle najskorijeg nervnog sloma odmor joj je neophodan, kao i hrana, kako danima nije jela.

 

"Zerina je kod mene u kući u Beogradu i spava. Njena majka mi je rekla da kažem svima da se neko vreme neće uopšte oglašavati. Njeno zdravlje je najbitnije i njemu se mora trenutno posvetiti. Pre toga mora da se naspava kao čovek i da pojede nešto jer danima nije jela", ispričala je Jovana, Zerinina drugarica.

 

 

Majka Sanela još uvek je loše i mnogo brine o ćerki Zerini. Svesna je da nije u dobrom stanju te strepi od rezultata analiza kojima se podvrgla pre nekoliko dana.

 

1 / 10 Foto: Printscreen

 

"Sanela takođe nije dobro i jedva čeka da se sastane sa Zerinom. Učiniće sve da zbrine ćerku, ali shvatite njen očaj posle svega što je gledala i što je prošla sa ćerkom, čuvajući i brinući usput o unuki Sari", kaže druga Zerinina drugarica, pa nastavlja:

 

 

"I Sanela pije lekove za smirenje sve vreme Zerininog boravka u rijalitiju. Ona je očajna zbog svih njenih rijalitija jer žena ceni miran život. Zerina je popila šaku lekova da se smiri nakon užasne noći. Prvo je pozvala majku da pita za ćerku i onda je morala da zaspi. Otišla je kod drugarice i koliko znam i dalje je tamo", zaključila je ona.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...