Najnovije vesti

UŽASNUTA MAJKA ZERINE HEĆO! Posle 2 ljute bitke sa tumorom, ne može a da ne lije suze: Taj prizor me PROGANJA!
Foto: Printscreen

NE PREPOZNAJE ROĐENO DETE

UŽASNUTA MAJKA ZERINE HEĆO! Posle 2 ljute bitke sa tumorom, ne može a da ne lije suze: Taj prizor me PROGANJA!

Rijaliti

Zerinina majka Sanela Mašić ne krije koliko joj teško pada što je njena mezimica obrijala glavu na ćelavo. Kako ističe, samo se zbog unuke Sare drži. Kako se navodi, čak joj je i Zerinin bivši muž zbog svega što se dogodilo skočio u pomoć, pa su plakali zajedno.

"Ne gledam rijaliti zbog stresa kroz koji prolazim, ali sam videla na kratko moju ćerku. To što sam videla je jezivo. Nemam reči o tome. Samo majke mogu da me razumeju kako mi je dok gledam ćerku u tako očajnom stanju", govorila je kroz suze ona.

"Vi ne možete ni da zamislite šta ja proživljavam i koliko sve to mene proganja. Sa druge strane zbog unuke Sare moram da budem smirena i nasmejana", priznala je Sanela.

"Kada je Zerina nagovestila da će se ošišati ja sam zvala produkciju u nameri da je sprečim u tome. Ja ne znam šta više da radim. Potpuno sam nemoćna. Moja jedina želja je da ona izađe iz rijalitija makar trpeli sve posledice koje to sa sobom nosi. I da plati kaznu za izlazak iz rijalitija, sve je to malo u odnosu na to šta ona sada tamo proživljava... Ona nikada nije imala psihičke probleme, a sada nisam sigurna u kakvom je stanju moje dete", izjavila je majka.

Zerinin bivši muž je takođe spreman da pomogne.

"Zerinin bivši muž je bio kod mene i zajedno smo plakali zbog ovoga što se tamo dešava. Nije istina da on hoće da joj uzme ćerku, čak je predložio da on ode da provali i da je uzme iz rijalitija jer njegovom detetu treba zdrava majka. Njih dvoje su u najnormalnijem odnosu kakav mogu da imaju dvoje razvedenih ljudi. Oni nekada provedu ceo dan zajedno sa Sarom da joj pokažu da su oboje za nju uvek tu", očajna je Sanela.

1 / 7 Foto: Printscreen

"Ona tamo ne jede danima, ne zato što neće nego zato što ne može. Nenormalno je smršala. Možete li da zamislite koliko je strašno kada ne prepoznajete svoje rođeno dete", nastavlja ona: "Zerina je i sama rekla da je nju savladao strah od neizvesnosti kakve će lekarske rezultate dobiti jer je radila tumormarkere zato što je napipala čvoriće. Već dva puta je vodila bitku sa retkim oblikom tumora stomačne duplje, jednom u četrnaestoj, a drugi put u osamnaestoj godini. Ja vidim svoju ćerku nemoćnu, punu patnje i straha dok plače osamljena, dok pred zadrugarima glumi da je hrabra. Nju mogu da razumeju samo žene koje su prošle isto", tvrdi Sanela.

"Najkraću kosu je imala kada se ošišala kao Seka Aleksić i Rijana. Možete da zamislite u kakvom je sada stanju kada se odlučila da se ošiša na ćelavo, ona koja celog života pušta kosu. Crna duga kosa je njen zaštitni znak! Ne mogu da je pogledam ovakvu. Strašno mi je sve ovo. Zerina će se razočarati kada mene bude videla. Ja sam zbog sekiracije takođe smršala i nemam apetiti", priznala je tužna majka.

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...