Najnovije vesti

PLAŠIM SE DA MOJA ĆERKA NE ODLEPI PONOVO! Dok mu je valjala drugačije je bilo: Majka Nadežde Biljić van sebe zbog gnusnih uvreda pčelara!
Foto: Printscreen Pink

POTRESENA

PLAŠIM SE DA MOJA ĆERKA NE ODLEPI PONOVO! Dok mu je valjala drugačije je bilo: Majka Nadežde Biljić van sebe zbog gnusnih uvreda pčelara!

Rijaliti

Svađa Nadežde Biljić i Mikija Đuričića i te kako je potresla njenu majku Slavicu, koja smatra da je njena ćerka pretila pčelaru samo iz nemoći, te da nema nikakvog "keca u rukavu".

"Ma kakve pretnje, to su samo prazne priče. Mi nismo porodica koja ima prijatelje iz kriminogenog sveta. Nadežda je samo iz besa pretila Mikiju. Oseća se nemoćno što ne može da svetu pokaže kako su je Miki i Suzana izmajmunisali. Ispalo je da je Miki samo iskoristio. Tako se ponaša, a dok mu je valjala drugačije je pričao. Pred svoj ulazak u "Zadrugu", Miki je zvao Nadeždu da dođe u Kupinovo, ali ona nije htela", ispričala je Slavica Biljić.

foto: Damir Dervišagić

Uvrede kojima je Miki počastio Nadeždu nimalo joj se nisu dopale. Pripisala ih je Đuričićevom karakteru i smatra da je na taj način samo želeo da je isprovocira, čega se ona kao majka veoma plaši.

"Plašim se da Nadeždu toliko ne iznerviraju da odlepi i opet izađe iz rijalitija, a obećala je nama, a i samoj sebi da neće nikome dozvoliti da je izabaci iz takta. Govori joj da je ku*va, što je strašno. Devojka je slobodna bila i onda i sada. Može da bira i bude sa kim hoće. To što jedan muškarac govori loše o ženi sa kojom je bio, govori samo o njemu. Miki je slab muškarac. Kao štiti Suzanu i meša se u ženske razgovore, a Suzana je Nadeždi dužna objašnjenja za to što je ogovarala sa Mikijem dok je Nadežda bila napolju. Suzana je glumila da je Nadeždi drugarica i nadu boli nepravda", objašnjava ona.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...