TAZE MAMA RUŽICA VELJKOVIĆ OBJAVILA FOTKU SA MUŠKARCEM: Lica pod maskama    i selfi u liftu ODUŠEVILI sve fanove POBEDNICE RIJALITIJA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

pre samo jednog dana donela na svet devojčicu

TAZE MAMA RUŽICA VELJKOVIĆ OBJAVILA FOTKU SA MUŠKARCEM: Lica pod maskama i selfi u liftu ODUŠEVILI sve fanove POBEDNICE RIJALITIJA! (FOTO)

Rijaliti -

Ružica Veljković porodila se i na svet donela devojčicu. Samo dan nakon najradosnijeg događaja, bivša pobednica "Parova" objavila je fotku sa muškarcem koja je zaintrigirala sve njene pratioce.

Selfi u liftu sa maskama preko lica otkrili su ali i sakrili lica glavnih aktera fotografije, koji su poslali poljubac pratiocima, a za uzvrat dobili pregrš česttki na račun rođenja ćerke.

Ispod fotografije nizali su se komentari poput:

"Prelepi ste", "Drago neka je sa srećom", "Srećna ti ćerka Ružo".

Bebee ??? #ruzicaveljkovic

A post shared by Ruzica Veljkovic ? (@ruzica_veljkovicc_) on

Podsetimo, u strogoj tajnosti Ružica se juče porodila i na svet donela devojčicu, a svoju trudnoću je sve vreme krila od janosti, kao i oca deteta, za koga postoji navodi da je u pitanju Nikola Cvijetanović, fudbaler "Teleoptika" koji živi u Italiji, dok drugi kažu da je reč o doktoru Marku koji živi u Švajcarskoj.

Veljkovićeva je pobedila u "Parovima" 16. jula 2016. godine, ostavivši na drugom mestu Nenada Marinkovića Gastoza sa kojim je imala turbulentnu romansu.

foto: Printscreen Instgram

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track