ENISINA TEŠKA ISPOVEST! NISAM PRIČALA SA MAJKOM OD 17. GODINE, A ONDA JE DOBILA RAK: Osećala sam se odvratno i bespomoćno, ne daj Bože nikome!
Foto: Printscreen/YT

TUŽNO

ENISINA TEŠKA ISPOVEST! NISAM PRIČALA SA MAJKOM OD 17. GODINE, A ONDA JE DOBILA RAK: Osećala sam se odvratno i bespomoćno, ne daj Bože nikome!

Rijaliti -

Enisa Bajramović je sa svima podelila svoju tužnu životnu priču, a tiče se njene majke sa kojom nije bila u dobrim odnosima.

Ona je otišla od majke zbog toga što su se mnogo svađale, a u jednom trenutku se i vratila.

"Živeli smo dugo u Italiji, kada smo se vratili, ona je mene odvukla od škole i svega. Bila sam najbolji učenik i zamerala sam joj to oduvek. Imala sam nepunih 17 godina kada sam otišla kod prijateljice koja je živela sa majkom. Nisam htela kući da se vratim jer smo se uvek svađale, bila je jako nervozna. Morala sam da učim, da kuvam, sve sam radila jako mlada jer je bila vrlo stroga žena i nisam mogla da to podnesem", rekla je ona, a ponovo se približila majci kada se razbolela.

foto: Happy screenshot

"Ocu zameram što nije bio uz nas kada se majka razbolela. Mama ne nazvala i rekla da je bolesna, tada sam se vratila i pomogla joj. Komšinica mi je rekla, da me pripremi, meni je već bilo teško. Ona je gubila vid, trnule su joj ruke, bolest joj se vraćala. Doktori su rekli da budemo spremni na najgore. Sve kroz šta je ona prošla, ne daj Bože nikom, osećala sam se odvratno i bespomoćno. Morala sam da je kupam, imala sam 22 godine i neverovatnu snagu koju sam izgubila. Umrla je sa 42 godine od raka", ispričala je Enisa.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track