OPASNO

LUNA ĐOGANI HISTERISALA PO KUĆI, BACALA STVARI, A ONDA JOJ VODITELJKA ZAPUŠILA USTA: Nije rijaliti samo da se TRESE tuš kabina! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani napravila je pravi haos zbog toga što nije imala šta da jede, a i izgubila u igri, pa je morala da se odvoji od dečka Marka Miljkovića.

Ona je bacala stvari po kući, što nije dozvoljeno i histerisala, a voditeljka je iskoristila priliku da joj odbrusi.

foto: Printscreen

"Rijaliti nije samo sedenje u krevetu, rijaliti nije samo da se trese tuš kabina sa elementima ostalih stvari koje se unose u istu, rijaliti je i pismo Velikog šefa", počela je ona, pa dodala:

"Podsetiću vas da ne samo njoj nego mnogim zadrugarima Veliki šef i te kako tolerisao lomljenje, kidanje, uništavanje inventara. Ja ne znam da li to i kod kuće rade kad se posvađaju. Niko nikada nije ostao gladan u Zadruzi, niti će. Imaju bolju medicinsku i svaku drugu moguću nego, nego kod kuće. Samo što se neki pozivaju na to što su na lekovima, i pravdaju svoju bahatost. A neki su zahvalni uslovima koji im je Veliki šef omogućio."

foto: Printscreen

Đoganijeva je čak prokomentarisala kako neće ništa jesti, što je voditeljku dodatno iznerviralo.

"Sigurna sam da je i Luna u samom vrhu svih onih koji mogu da se zahvale Velikom šefu. Samim tim, ovo ponašanje nikom ne može da se odobri, bilo da je Luna ili neko drugi. Ona je sama rekla, čak je išla dotle da se zakune u rođenu majku, da ništa neće pojesti da jedva čeka da padne u nesvest, ne bi li tako napustila "Zadrugu". Nameće se pitanje, zbog čega je sve vreme vraćala stvari u plakar, ako toliko očajnički da ode? Ili samo želi da po ko zna koji put skrene pažnju na sebe?", rekla je Dušica Jakovljević.

foto: Printscreen/Instagram

Nije samo Dušica bila šokirana Luninim ponašanjem, već su i ostali rijaliti učesnici komentarisali da previše histeriše.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track