NE PRIČAMO VEĆ 4 DANA, A VERENIČKI PRSTEN SAM NARUČIO! Mili ne može da se sabere otkako je raskinuo s Marijanovim: Mnogo je ona drska! OPLEO I NE PRESTAJE! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

BOLUJE

NE PRIČAMO VEĆ 4 DANA, A VERENIČKI PRSTEN SAM NARUČIO! Mili ne može da se sabere otkako je raskinuo s Marijanovim: Mnogo je ona drska! OPLEO I NE PRESTAJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Posle turbulentne veze pa i raskida, Milutin Radosavljević Mili život u vili "Parova" teško podnosi. Pošto je objasnio da njegov otac Rakac nije kriv za prekid veze sa Marijanom, ponovo je opleo po njoj, jer smatra da je drska i da se nikada nije lepo ponašala prema njemu. Ovim rečima mnoge je iznenadio.

"Rakac meni ništa ne može da kaže, jer on ne zna kakve stvari se zapravo dešavaju u ovoj kući, jer ja vladam situacijom. On mi je to rekao, jer je video da se neka čuda dešavaju, odnsosno da ja svojom voljenom osobom nemam zajednički jezik, ona je pala pod uticaj drugih ljudi", počeo je on.

"Četri meseca sam ovde bio sam. Sa Meom da sam hteo nešto - to bih ranije uradio, Melisa je u 'Parove' ušla zbog mene! Mislim da mene Marijana nije prestala da voli, već da je ljuta. Ima nove drugare. Nisam je uslovio da ovde uđe, sama je htela. Prema njoj sam išao srcem. Namerno je rekla da će da pije, samo kako bi kontrirala... Marijana nikada nije sela da lepo da razgovara sa mnom, to joj zameram", iskren je bio on.

foto: Happy screenshot

Mili je, inače, planirao i venčanje. Od toga ni sad ne odustaje, jer nije prestao da je voli.

"Bio sam spreman da je verim, čak sam i naručio prsten, ali ipak neće biti ništa od toga... Meni je smetao njen odnos prema meni, bila je jako drska. Raskinuli smo zbog Mee Bond. Četiri dana ne razgovaramo, neizvesno je da li ćemo se pomiriti. Spreman sam na sve zbog nje", istakao je on.

Kurir.rs/Happy/Foto: Happy screesnhot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track