POŽGAJ NAPAO STAROG BOŽIĆA! Milijana zadrhtala: Ako ti se nešto desi, UMREĆU TI, MILOJKO!
Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

POŽGAJ NAPAO STAROG BOŽIĆA! Milijana zadrhtala: Ako ti se nešto desi, UMREĆU TI, MILOJKO!

Rijaliti -

Aleksandar Požgaj oštro je osudio vezu Milijane Bogdanović i Milojka Božića. Kako je istakao, on je uvek za ljubav, ali "ne po svaku cenu". Posebno Milojkov potez ovom političaru nije jasan.

Rečima koje su mnogima sledile krv u žilama obratio mu se za punim stolom, a imao je i podršku pojedinih cimera.

"Sram te bilo Milojko, dozvolio si da devojka koja unuka može da ti bude zapravo bude tvoja žena! Ti si izopačen, tvoja glava jeste seda ali nije mudra! Ovo niti je prirodno, a ni normalno!" odbrusio mu je on, a Milojko ga je dostojantveno saslušao i ostao nem.

foto: Happy screenshot

U jednom trenutku u uživo programu, Milojko je još jednom napomenuo da je istina da bi zbog Milijane umro u rijalitiju ako treba, a onda i istakao da je i te kako spreman da brani svoju buduću ženu do poslednjeg daha.

Milijani je to teško palo.

"Tačno je da sam rekao da ću umreti u rijalitiju, ako treba zbog nje - sve, braniću je od svih i po cenu života", uzviknuo je on ponosno pred punom kućom.

"Ako ti se nešto desi, umreću ti i ja, joj Milojko!" vrisnula je Milijana.

Milijana je čitav dan provela nervozna. Brojna pitanja i mišljenja teško su joj pala i ona to nije krila. Šta više, tražila je u jednom trenutku od cimera da je nominuju zajedno sa verenikom, pa da što pre napuste kuću u koju samo što su ušli.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happy/Foto: Dragan Kadić, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja