ZBOG ČOLAKA SU STANIJA I VLADIMIR RASKINULI, A SADA ĆE I SUZI I MIKI?! Perovićka dala prvo Banetu! Pčelar BLJUJE VATRU! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

pomrsio konce

ZBOG ČOLAKA SU STANIJA I VLADIMIR RASKINULI, A SADA ĆE I SUZI I MIKI?! Perovićka dala prvo Banetu! Pčelar BLJUJE VATRU! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić se vratio u rijaliti, pa sa voljenom Suzanom Perović se i voli i svađa, redovno. Pčelar iz Kupinova, koji je pogazio mnoga svoja obećanja, među kojima je i to da neće nastavljati vezu sa Perovićevom, besneo je na svoju rijaliti devojku što je brašno prvo dala Banetu Čolaku.

Aludirajući da to brašno zapravo pokazuje gest pažnje, Mikiju je iz tog Suzaninog postupka postalo jasno da njoj zapravo uopšte nije stalo do njega.

"Kako si se setila da prvo Čolaku daš brašno, a mene se nisi setila. Čoveku koji ti kuva sedam meseci. Da li je logično da ti daš pre brašno Čolaku, a ne meni? To radiš zato što ti nije stalo do mene. Poenta je u gestu, u znaku pažnje. Kod tebe je uvek bilo moje je naše, a tvoje je tvoje", vikao je Miki.

"Izaćićeš napolje za sva ova g*vna i za sve što me ovde što mi radiš", rekla je Suzana, međutim Miki nije pao na pretnje već ju je ponovo žestoko opsovao.

"P*čka ti materina, imaš brašno i daš ga Čolaku. Znak pažnje je u pitanju", bio je subeđen da ga Suzi zapravo ne voli.

foto: Printscreen YT

Podsetimo, Bane Čolak postao je blizak sa Stanijom Dobrojević, davao joj savete, a kada je to počelo da smeta Vladimiru Tomanoviću, koji je sve pratio od svoje kuće, nazvao je telefonom starletu i pred milionskim auditorijumom joj dao korpu.

foto: Printscreen

Kurir.rs /Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track