MILIJANA VEĆ SPUSTILA GARD! DOZVOLILA MASTORU DA JE MAZI I GRLI PRED SVIMA: Mlada Pilatovićka stala pred Parove pa šokirala! NEMA VEZE, MILOJKO IONAKO NIJE GLEDAO!
Foto: Printscreen Happy tv

posle 2 dana

MILIJANA VEĆ SPUSTILA GARD! DOZVOLILA MASTORU DA JE MAZI I GRLI PRED SVIMA: Mlada Pilatovićka stala pred Parove pa šokirala! NEMA VEZE, MILOJKO IONAKO NIJE GLEDAO!

Rijaliti -

Učesnici sedme sezone "Parova" poželeli su da čuju kako su se Milojko Božić i Milijana Bogdanović snašli nakon dva dana boravka u rijalitiju. Izjava mlade Pilatovićke da ju je Mastor mazio šokirala je

"Malo smo se navikli. Bolje je nego juče. Nema ništa preterano da mi smeta. Još nisam stekla neki utisak o svakome. Ide mi se kući", priznala je mlada Pilatovićka.

"Ma, mazio me po ruci, i grlio me je. Ne, masirao mi je ruku. Ali ništa ja to njemu ne uzimam za zlo", rekla je ona.

Da li Milojku to smeta zanimalo je sve, a onda je usledio i brutalan odgovor.

"Nije on ni bio tu, a nema potrebe to da mu smeta", odgovorila je devojka.

foto: Pritnscreen Happy tv

Podsetimo, trenutno najkontroverzniji par u Srbiji ušao je u luksuznu vilu tačno pre 2 dana, a od tada pritisak ukućana je ogoroman. Par je pred ulazak boravio u karantinu, a onda i u tajnoj kancelariji odakle su poručili da će se pred kamerama ponašati što je prirodnije moguće. Njihova razlika u godinama šokirala je javnost, a 53 godine, kako sami kažu, za njih ne predstavljaju problem, pa ističu da je u pitanju prava ljubav.

foto: Printscreen Happ ytv

Kurir.rs / Foto: Printscreen Happy tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track