OVAKO SE KARLEUŠA POSLE SMRTI MAJKE LEČI: Duško joj dao milion evra da renovira vilu! Spucala je na 4 kupatila 100.000 €, garderober 50.000, bazen, 2 kuhinje, 3 gostinjske sobe...
Foto: Google Street View

Saznajemo

OVAKO SE KARLEUŠA POSLE SMRTI MAJKE LEČI: Duško joj dao milion evra da renovira vilu! Spucala je na 4 kupatila 100.000 €, garderober 50.000, bazen, 2 kuhinje, 3 gostinjske sobe...

Rijaliti -

Novi dom pop dive imaće dve dečje sobe, tri gostinske, spavaću, veliki dnevni boravak, četiri kupatila, bazen, veliku terasu, dve kuhinje i ogroman prostor za garderobu

Duško Tošić čini sve da se njegova supruga Jelena Karleuša što pre podigne posle smrti majke, pa je rešio da je zaposli uređenjem njihove vile.

foto: Google Street View

Fudbaler kineskog Guangdžoua je odlučio da u novu kuću, koju je kupio od trenera Dragana Stojkovića Piksija, na Dedinju uloži i do milion evra u renoviranje. Sportista se zbog obaveza prema klubu nedavno vratio u Kinu, a pošto pevačica do daljeg neće nastupati, već će se pojavljivati samo u „Zvezdama Granda“ i brinuti o ćerkama, on joj je sugerisao da se pozabavi uređenjem novog doma.

foto: Damir Dervišagić

Ispunjava želje

- Kuća jeste u odličnom stanju, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Međutim, u vili dugo niko nije živeo, a Jelena voli da sve uredi po svom ukusu. Zato je Duško rešio da ne štedi nijednog evra, nego da joj da odrešene ruke, ali i kesu, pa će u njihovom domu biti sve urađeno po poslednjoj modi. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Samo će pločice i sanitarije koštati oko 100.000 evra - priča naš sagovornik i dodaje da će njihove naslednice Atina i Nika imati zasebne sobe s terasom i kupatilom, a iza kuće će naknadno biti izgrađen bazen, dok će posebnu pažnju posvetiti dnevnoj, spavaćoj sobi i kuhinji.

- Sobe za decu biće uređene kako su devojčice tražile - u motivima njihovih omiljenih likova iz filmova. Jelena i Duško su se oduševili i napraviće im pravu oazu. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinske sobe. Jeleni je najviše žao što njena majka nije dočekala da vidi kako će ona sve to da uredi, jer se Divna oduševila kućom, ali i svim onim što joj je pevačica govorila da će uraditi. Posebna soba biće uređena za Duškovu mamu i Jeleninu tetku, koje su uvek dobrodošle. Međutim, najvažniji deo u kući je velika soba za pevačicinu garderobu i cipele, koja će koštati tričavih 50.000 evra - završava naš izvor.

Jelena Karleuša ovom prilikom nije bila dostupna za komentar, ali je još prošle godine najavila selidbu.

Trošadžija

- Jako sam zahvalna mužu, jer sve što sam ikad zaradila ja sam potrošila na krpe, porodicu, prijatelje, uložila u karijeru. Da je na meni, živeli bismo u jednom velikom garderoberu, prodavali bismo cipele, palili bismo cipele u nekom kaminčiću da se ogrejemo - rekla je Jelena.

Novi imidž JK

NADOGRADILA KOSU

Jelena Karleuša ponovo je promenila imidž, pa je prvi put od majčine smrti 3. marta obukla drečavu garderobu i nadogradila kosu. Na snimanje „Zvezda Granda“ došla je s dugim pletenicama, neizostavnim naočarima za sunce i u fluorescentnoj zelenoj odeći.

Kao i uvek, pratio ju je njen menadžer Zoran Birtašević, a obezbeđenje je i ovaj put bilo u pripravnosti pri dolasku pop dive. Jelena je bez izjava za medije, kao i prethodnih meseci, brzinom svetlosti ušla u studio na Košutnjaku.

foto: Sonja Spasić

Ljiljana Stanišić/J/S/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track