ZVONIO JOJ NA VRATA U 3 UJUTRO, SLAO SMS, PROGANJAO PO KLUBOVIMA: Lunu Đogani manijak pratio u stopu, nije je ispuštao iz vida, Gagi ga noćima ganjao po blokovima, a jedan DETALJ ledi krv u venama...
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

STRAHOTA

ZVONIO JOJ NA VRATA U 3 UJUTRO, SLAO SMS, PROGANJAO PO KLUBOVIMA: Lunu Đogani manijak pratio u stopu, nije je ispuštao iz vida, Gagi ga noćima ganjao po blokovima, a jedan DETALJ ledi krv u venama...

Rijaliti -

Gagi Đogani otkrio je da je njegova ćerka Luna pre nekoliko godina živela u strahu jer ju je proganjao manijak.

- Jedan momak ju je svuda pratio jer je bio smrtno zaljubljen u nju. Bilo je to pre nekoliko godina, kada je živela sa drugaricom. Sreća, ja sam živeo u stanu koji je od Luninog udaljen samo jednu autobusku stanici. Jedne noći oko tri ujutru neko joj je pozvonio na vrata i ona se veoma potresla. Pozvala me je i uspaničeno rekla: "Tata, dođi brzo, neko mi je ispred stana" - prisetio se Gagi i dodaje da se tada kod ćerke stvorio za pet minuta.

foto: Printscreen

- Seo sam u auto, otišao do nje, obišao sam ceo kraj, ali nikog nije bilo. Ona je tada bila u žešćoj paranoji jer ju je taj lik uhodio.

Muzičar objašnjava da je Lunin udvarač bio uporan i da nije birao sredstva da osvoji njegovu ćerku.

- Proganjao ju je! Dešavalo se da ona izađe u neki klub, a on se odjednom pojavi tamo. Tada me je isto zvala da dođem po nju. Slao joj je SMS, ali mi nikada nije rekla šta je u njima pisalo. Ostavljao joj je poklone ispred vrata. Na sve načine je pokušavao da privuče Luninu pažnju, a ja sam bio tu uz nju i pratio situaciju. Kad god bi se osećala ugroženo, došao bih po nju. Srećom, taj manijak je posle nekog vremena odustao i jednostavno nestao - priča Đogani.

Ne mogu sada da vam otkrivam detalje, ako ona bude želela, ispričaće ih kada izađe iz "Zadruge". Mogu samo da kažem da sam kao otac morao da reagujem, pa sam ulazio u rasprave sa njenim bivšim momcima. Ali kasnije, kada je prešla dvadesetu, postala je zrelija, pametnije je birala momke i nisam imao potrebe da se mešam.

I sama blogerka se u "Zadruzi 2" požalila dečku Marku Miljkoviću da je imala burne veze.

- Imala sam i ja mnogo psihopata u životu. Moj tata je obično rešavao te probleme sa mojim momcima. Bio je neki lik koji me je pratio. Gde god da odem, on se pojavi i krene da mi priča kako je zaljubljen u mene - ispričala je Luna.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track