OGLASIO SE OGNJEN VRANJEŠ! Stanija i Subotićka na sva zvona bruje o paćeničkim porukama koje im je slao dok je bio sa JK: Zanemećete od NJEGOVIH REČI!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

NIJE USPEO DA SE SUZDRŽI

OGLASIO SE OGNJEN VRANJEŠ! Stanija i Subotićka na sva zvona bruje o paćeničkim porukama koje im je slao dok je bio sa JK: Zanemećete od NJEGOVIH REČI!

Rijaliti -

Broj poznatih žena s kojima je želeo da bude ili je bio Ognjen Vranješ se povećao. Tom spisku dodate su Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić, koje su same otkrile da im je fudbaler slao poruke preko društvenih mreža i to dok je navodno bio s Jelenom Karleušom!

Starleta iz Kaluđerice, čim je ušla u "Zadrugu", prenela je cimerkama informacije iz spoljnog sveta. Ono što je svakako izazvalo najveću pažnju jeste navodna afera o kojoj se i danas priča, između Karleuše i Vranješa. Čim je Subotićka otkrila da je u pitanju bosanski fudbaler, koji je njoj pisao, Stanija je skočila kao oparena i rekla da se i njoj nabacivao.

"I meni je, majke mi. Pisao mi je na Instagramu", rekla je Stanija i do detalja objasnila šta joj je slao.

foto: Printscreen YT

"Meni je Taša našla na Instagramu njegove poruke i to ne bi primetila da mu nije profil verifikovan, ima onaj plavi znak. Tako je prepoznala da je javna ličnost. Lik mi je svašta pisao i to više puta. Napiše - Ćao, šta radiš, kako si", rekla je kroz smeh.

foto: Nemanja Nikolić

Stanija kaže i da mu nije odgovorila i da je Vranješ ostao praznih ruku.

"Napisao mi je: 'E, bila si super na 'Farmi', ali šta ćeš tamo, ne treba ti to' i kao 'Treba da si ovde, na estradi'. Ja sam ga kulirala, nikad mu ništa nisam odgovorila. Lik se dopisivao sam sa sobom", oduševljeno je rekla Stanija.

Aleksandra je tada otkrila da se njoj Vranješ javljao prošle godine, kada je navodno bio u vezi s Jelenom.

foto: Pritnscreen

"Meni je isto pisao. Slao mi je smajliće, one što namiguju. Pisao mi je prošle godine, letos, kada sam bila u Crnoj Gori pa sam postavljala slike u kupaćem. I ovaj ovde (David Dragojević) zna da mi je pisao, pokazala sam mu poruke", rekla je Subotićka.

foto: Printscreen Instagram

Stanija je tada šokirana konstatovala da Vranješ nije birao s kim se dopisuje i da joj nije jasno šta je Karleuša videla u njemu.

"On je pisao svima, ladno je lik svakoj slao poruke. I ona da padne na njega. Nemam reči", prokomentarisala je starleta.

foto: Nemanja Nikolić

Pozvali smo Ognjena Vranješa, koji se nasmejao na naše pitanje.

"Samo čekam da se oglasi i Miljana Kulić", rekao je Vranješ.

foto: Nemanja Nikolić/printscreen

Celoj estradi stizale poruke

Karleuša i Kaća Grujić "pale"

Da je Vranješ slab na žene sa estrade, govori i to što je prošlog leta bio u šemi sa Katarinom Grujić. Iako pevačica nikada nije javno želela da priča o njemu, Ognjen je jednom prilikom objavio snimak na Instagramu na kojem se jasno videlo kako se ljube. Isto je učinila i Katarina, ali su ubrzo oboje obrisali snimak.

foto: Printscreen Instagram

Vranješ je muvao i Daru Bubamaru, kako ona tvrdi, a poslednja u nizu je poruka koju joj je poslao nakon njenog porno-skandala.

"Jbt, mislio sam stvarno da ga mnogo bolje pušiš", napisao je on, a Dara je objavila prepisku uz komentar:

"Pogle' ovog, klasični Indijanac".

Devojka po imenu Sara, koja radi kao lični trener u Dubaiju, bila je meta interesovanja Vranješa. On jo j je pisao na Instagramu: "Ćao, šta radiš?"

"U pogrešnoj se crkvi moliš, prijatelju", napisala je Sara i printskrinovala njegovu poruku.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track