HALID BEŠLIĆ ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Ovo su detalji horora koji se desio u DISKOTECI BIVŠE VERENICE VUKA MOBA!
Foto: Damir Dervišagić

stravično

HALID BEŠLIĆ ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Ovo su detalji horora koji se desio u DISKOTECI BIVŠE VERENICE VUKA MOBA!

Rijaliti -

Halid Bešlić je prilikom neprijatne situacije u Lincu, kada je zapaljena diskoteka bivše verenice repera Vuka Moba, za dlaku izbegao sigurnu smrt.

"Došao je nepoznat čovek, kog smo kasnije videli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvezde kada nastupaju u toj diskoteci. Halid Bešlić je imao probu, jer je večeras trebao da nastupa. Halid se u diskoteci zadržao do 21h, a nakon 25 min dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije", otkrio je izvor.

Naime, drama se odigrala pre nego što je diskoteka Biljana Savić otvorena za posetioce, ali je u požaru povređeno jedno lice, kako je naveo izvor.

"Cela diskoteka je izgorela. Kanisterima je taj čovek polio diskoteku i sve zapalio. Zajedno sa njim je bio i suučesnik. U ekspoloziji je bačen na deo gde je bila rasveta i dj pult. Tom prilikom njemu (napadaču) je slomljena noga i prebačen je u bolnicu gde je hitno operisan zbog otvorenog preloma.

Izvor je otkrio da nije samo diskoteka izgorela, već da je i cela zgrada bila uhvaćena ogromnim plamenom, a šteta samo inventara u sklopu diskoteke procenjena je grubo na, a prema pomenutom izvoru procenjuje se na 1.000.000 evra.

foto: Dragana Udovičić

Noćni klub "Imperio", koji se nalazi u gradu Lincu u Austriji, a koji je u vlasništvu Srpkinje Biljane Savić, bivše verenice repera Vuka Moba, izgoreo je ovom prilikom, koji su u petak, kako se sumnja, podmetnuli nepoznati napadači.

Sinoć je u ovoj diskoteci trebalo da nastupi popularni pevač narodne muzike Halid Bešlić, ali je koncert zbog incidenta otkazan. Međutim, prema kasnijim informacijama, svi navodi o Halidu Bešliću su demantovani.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Alo / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja