Najnovije vesti

ELVIN NIJE NI SVESTAN DA MU JE NAJVEĆI OBOŽAVATELJ MUŠKARAC: Slobodan o učesniku rijalitija priča kroz SUZE, a ovo bi najviše VOLEO!
Foto: Dragana Udovičić

NAPOLJU IMA FANA

ELVIN NIJE NI SVESTAN DA MU JE NAJVEĆI OBOŽAVATELJ MUŠKARAC: Slobodan o učesniku rijalitija priča kroz SUZE, a ovo bi najviše VOLEO!

Rijaliti

Gospodin Slobodan Bošnjaković (55) izjasnio se kao veliki fan rijaliti učesnika Elvina Kadrića, kog gleda kao sina.

 

On tvrdi da "Parovi" odgovaraju njegovom senzibilitetu, pa i da bi ušao unutra čak i da mu žena ne dozvoli. Naravno, ostao bi joj veran.

 

foto: Printscreen/YT

"Elvin je kompletan. Njemu ne mogu da nađem manu. Bavi se pevanjem, prelep je, zgodan je… Nikad u životu nisam poželeo muško dete, imam ženu, ćerku, unuku, ženku psa… ali kada sam ugledao Elvina, prvi put u životu sam poželeo da imam sina i da to bude baš on", rekao je ovaj muškarac kroz suze, pa dodao:

 

"Elvin ima perfektnu kontrolu, smiren je, ne reaguje agresivno, ne vraća nikome uvrede, nametnuo se kao favorit. Naklonjeni su mu i voditelji, i gledaoci. Učesnici su ljubomorni, pa mu podmeću i napadaju ga."

 

Izabela Alijoski je Elvinova trenutna devojka, a Slobodan smatra da nije za njega, ali poštuje izbor svog miljenika. Iako je preokupiran poslom, on stiže da gleda rijaliti, a kaže da bi voleo da ima 24 sata samo za gledanje ovakvog programa.

 

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...