Najnovije vesti

MILIJANA SE BAVILA PROSTITUCIJOM? Milojko Božić raskrinkao mladu dragu usred vile!? SVI SU ZINULI! ŠOK!
Foto: Printscreen Happy tv

Prljav VeŠ

MILIJANA SE BAVILA PROSTITUCIJOM? Milojko Božić raskrinkao mladu dragu usred vile!? SVI SU ZINULI! ŠOK!

Rijaliti

Milijana Bogdanović, prema rečima njenog 53 godie starijeg verenika, morala je da se bavi prostitucijom zbog loše finansijske situacije. Usred vile "Parova", bivši harmonikaš ju je "otkucao", a ona je na to skočila kao oparena!

 

"Vi ne znate kroz šta je sve Milijana u životu prošla... Morala je da se je*e za novac", preneo je Alo njegove reči, nakon kojih je Milijana skočila pa burno odreagovala: "Šta to pričaš? Ti nisi normalan! Počeću da te mrzim!" vikala je na njega.

 

foto: Happy screenshot

Haos je zapravo nastao onda kada se u program uživo uključila Milijanina majka Slađana, pa se javno odrekla ćerke i naglasila da više neće da je podržava.

 

"Neka prestane da laže da nismo brinuli o njoj. Kupovali smo joj patike od 24. 000 dinara. Uvek je imala velike prohteve, ucenjivala nas", u dahu je ispričala majka lepotice iz Pilatovića, a zatim dodala da je njena ćerka luda ako misli da Milojko ima novca:

 

"On je, bre, sve ostavio deci, nema ništa! Devojke koje se kao Milijana bave tim poslom i vodaju matore imaju auto i stan, a nju nema pas za šta da ujede!"

 

Sve ovo potvrdila je Milijanina tetka Svetlana, koja je ušla u "Parove" na roditeljski sastanak ne bi li raskrinkala sestričinu.

 

 

"Ceo život psihički maltretira roditelje! Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao joj je da nema pomoći! Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom!"

 

Svetlana se potom obratila budućem zetu, koga je nazvala bolesnikom:

 

"Milojko, nesrećniće, nemaš ti para za nju. Ona ima velike apetite. Ne se*i da je voliš, koristiš je zbog popularnosti", oštra je bila ona.

 

foto: Printscreen/Happy

"Uporedo je bila sa obojicom. To je bolest", dodala je Svetlana na šta je Bogdanovićeva potrvrdno klimnula glavom i pravdala se.

 

"To nije bila veza, već kombinacija."

 

Za sve što čini, pak, Milijana je okrivila oca.

 

"Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam", rekla je Milijana.

 

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Blic/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...