ALEKSANDRA OPTUŽILA BIVŠEG: Davide, gde je 4.000 evra od fanova?
Foto: Printscreen

Otkrila sve

ALEKSANDRA OPTUŽILA BIVŠEG: Davide, gde je 4.000 evra od fanova?

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević nikako da raščiste sve račune iz prošlosti, a Subotićeva je otkrila koliku je sumu novca njen bivši partner uzeo od njihovih fanova i potrošio je na sebe.

"Ti si dobijao pare na ruke i tebi su slate. Pare su uglavnom stizale na njegov račun, svi su nam pomagali. Dobijao si i letovanje i zimovanje", rekla je ona, dodavši da se i dalje pita gde je novac koji je navodno David potrošio.

foto: Printscreen

"Da li si svestan da je Zlatibor plaćan pet puta? I da je svaka mislila da je Zlatibor plaćan posebno? To je bilo iznenađenje za mene. Gde su pare? Gde je 4.000 evra?", vikala je Aleksandra, dok ju je Dragojević okrivio da se sve dogovorila sa ženama koje su ih podržavale.

"Ona je imala situaciju kada je imala problem s jednom Aleksandrom. Ja sam bio u Americi i nisam znao o čemu se radi. Stao sam na njenu stranu iako nisam znao o čemu je reč. U šta si se to pretvorila? Ko zna šta si se ti dogovorila s njima", pokušao je David da se opravda.

foto: Printscreen

Aleksandra je nakon toga optužila svog bivšeg verenika da ju je namerno nagovarao da nekog udari kako bi izašla napolje da bi on imao slobodan prostor da smuva Anu Korać.

"Po mom mišljenju, David počne da lelemu*a, uhvati ga taj bes i adrenalin kad dođe obezbeđenje. Tek kad oni dođu, on počne da se svađa. Ja mu nikad nisam rekla da nekog udari. David jeste šištao i pištao, ali kad dođe obezbeđenje. David je od mene napravio psihopatu koji ga davi i guši", objasnila je ona.

foto: Printscreen

Inače, Sandra je više puta iznosila stav da je tek sada uvidela da je Dragojević bio s njom samo iz koristi. Podsetimo, nakon što se nedavno Subotićeva vratila u "Zadrugu", David je počeo da svaljuje krivicu na nju zbog svoje javne prevare. Ponavlja staru priču da ga je starleta slomila svojom negativnom energijom, a da joj je "volim te" govorio samo iz poštovanja.

foto: Damir Dervišagić

David redovno ulazi u raspravu i s njenom majkom Ljubom Pantović, koja ga je više puta nazvala "muškom sponzorušom". Ni ostali zadrugari ne opravdavaju Davidov odnos s Anom Korać, koja se u više navrata smejala Aleksandri.

Za sve krivi bivšeg Naturio si mi 50.000 evra kazne da bi se smuvao sa Anom

Subotićeva tvrdi da je David podsticao Aleksandru da pobegne iz "Zadruge" kako bi se smuvao s Anom Korać.

"Ja sam izašla, a ti si već imao nameru da uđeš u vezu s drugom devojkom. Ti si mene gurnuo jer si znao da imaš uticaj na mene. Ti si meni svesno na grbaču naturio 50.000 evra kazne. Da li imaš makar malo griže savesti? Ja sam samo na tebe mislila", govorila je Aleksandra, a Dragojević joj je odgovorio da ju je on uvek savetovao da se šminka, da ne bude nervozna, kao i da je udarila Minu zbog svojih frustracija.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track