Najnovije vesti

HAOS

GODINU DANA JE ĆUTALA I DRŽALA U SEBI: Luna Đogani otkrila šta joj je Sloba u TAJNOSTI ispričao o Kiji, a imala je samo JEDNU poruku za ljubavni trougao ANA-DAVID-ALEKSANDRA (VIDEO)

Rijaliti

Luna Đogani ne može da zaboravi prvu sezonu rijalitija i pakao koji je prošla zbog veze sa oženjenim Slobom Radanovićem, a ljubavna trojka Ana Korać, David Dragojević i Aleksandra Subotić veoma ju je podseća na njenu ljubavnu sagu. 

 

Koraćevoj se nije dopalo to poređenje.

 

"Za sada nemam nijedan razlog da sumnjam u njega. Pitala me je da li se plašim i da li se nakada zapitam da ću proći kao ona. Mislim o Davidu i meni. Pričamo dosta o nama međusobno. Ne mislim ni o Aleksandri", govorila je Ana.

foto: Printscreen Instagram

Luna je objasnila zašto je to uradila.

"Nisam je slučajno pitala. Ima dosta sličnosti. Setimo se prošle godine i snimaka. Videla sam da Anu ne dotiču ti Davidovi snimci sa Aleksandrom. Sve mi je nekako slično kao ono moje sa Slobom, čak su neke rečenice slične. I Sloba se kleo u mene i govorio da je sve što nije imao sa Kijom, da je našao u meni. Da je voli kao osobu, da je poštuje i da ga je gušila. Na isti način Ana ustaje u brani Davida. Ja razumem nju, ja svoju majku nisam slušala. Razlika je u tome što sam sumnjala sve vreme", rekla je Luna.

 

 

"Razlika u tome je što je on meni rekao da je voleo nju, ali da se sve ugasilo. Sloba nikada nije lepo pričao o Kiji. Bitno je da ja verujem u sve ovo, ne treba mi niko", branila je Davida Koraćeva.

 

"Ovo je sve meni copy - paste, sve mi je isto, samo je druga osoba. Ovo nije Ana Korać koju ja znam", kratko je prokomentarisala Ljuba Pantović Koraćevu.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...