UNEREDIO SE, MILIJANA GA GRDILA... Požgaj opet udario na starog Milojka: Svi su zanemeli kad su videli kako ga je OSRAMOTIO! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

STRAŠNO

UNEREDIO SE, MILIJANA GA GRDILA... Požgaj opet udario na starog Milojka: Svi su zanemeli kad su videli kako ga je OSRAMOTIO! (VIDEO)

Rijaliti -

Ljubavni trougao koji se formirao u vili "Parova" privlači ogromnu pažnju javnosti, jer kako vreme odmiče - sve je veći broj onih koji "navijaju" za mladu Pilatovićku da ostavi svog 53 godine starijeg verenika i konačno pođe za Aleksandra Požgaja.

foto: Happy screenshot

Političar ne krije osećanja koja gaji prema njoj i iako oženjen, obasipa je pažnjom i komplimentima do te mere da je postao aktivno smetalo u Milojkovom i Milijaninom životu.

Da stvar bude gora, on je u nekoliko navrata pokušao da ponizi starog Božića s namerom da u njegovom prisustvu poljubi Milijanu. Sada, naočigled milionskog auditorijuma, ispričao je kako se Milojko navodno uneredio te ga i postideo kao čoveka.

"Ja u spavaćoj sobi, čitao knjigu, nisam spavao. On hteo da p*dne, us*ao se, ustala Milijana da ga grdi što je ćutao da se us*ao! Ćuti, umusio se što sam video!" govorio je on, na opšte zaprepašćenje okoline.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja