Najnovije vesti

HAOS

MILJANA KULIĆ PRENELA JE MATOROJ PORUKU OD KIJE KOCKAR! Očitala joj bukvicu pa pustila hladan tuš na Lunu! Niko nije ostao POŠTEĐEN! (VIDEO)

Rijaliti

Jovana Tomić Matora bila je sigurna da njenoj drugarici iz "Zadruge 1" smeta njen odnos sa Lunom Đogani pa da zato nije dobila čestitku od nje, međutim nije mogla ni da nasluti kakvu je lavinu komentara to mišljenje izazvalo.

 

Naime, kad ju je čula šta priča, Miljana kulić veoma oštro joj je stavila do znanja da Kiju to ništa ne zanima, te da ni pet para ne daje za Lunu, kao i za bivšeg muža Slobu Radanovića koji ju je u rijalitiju prevario naočigled svih.

 

foto: Printscreen

"Znam da Kristini smeta sa Lunom i sve to... Bez obzira što smo se upoznale ovde, mi smo se družile i nakon. Iskreno i da sam na njenom mestu i meni bi smetalo. Ja verujem u rijaliti prijateljstva i kada izađem, čućemo se i videćemo se. Šta god da je, razumem je", rekla je Matora.

 

foto: Printscreen

Miljana ju je brzo "poklopila".

 

"Kija ne prati rijaliti, čula se samo sa mnom. Kija je rekla da je ne zanimaš, rekla mi je da nisam budala da ne shvatim šta misli... Ne možeš da pričaš da Kiju zanima Luna! Znaš koliko Kiju zabole du*e za tebe, Lunu, Slobu i sve vas ovde?" viknula je Miljana.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...