BRENDON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Miljana, ti i Zola ste debeli!
Foto: Damir Dervišagić

OCENIO

BRENDON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Miljana, ti i Zola ste debeli!

Rijaliti -

Branislav Radonić Brendon često ulazi u sukobe s Miljanom Kulić, ali njih dvoje ipak uspevaju da ostanu u korektnim odnosima. Miljanu često zanima šta njen cimer misli o njoj, a on je redovno zakopa svojim komentarima, pa joj je tako poručio i da je debela!

foto: Printskrin/Jutjub

"Mislim da je Zola bolesno podgojen, a i ti. Ne mogu da verujem da je debeo u butinama, nogama i stomaku. On je pre svega osoba koja ima konjske živce, tebe pogotovo trpi. Manipulator je svakako, zaljubila si se u njega", rekao je Brendon, pa se osvrnuo na to kako je Miljana izgledala ranije.

Kako svi komentarišu Miljaninu kilažu, a i ona sama je priznala da se dosta ugojila u drugoj sezoni "Zadruge", sada je Brendon dao svoj sud o njenom izgledu. Brendon je prokomentarisao i njenog verenika Lazara Čolića Zolu, i to nimalo pohvalno.

foto: Printscreen YT

"Na stranu sve, morate da povedete računa o kilaži Postajete kao prosečna, debela američka porodica. Miljana, ti si bila atraktivna kada sam te upoznao pre četiri godine", zaključio je on, a delovalo je kao da će Miljana usvojiti njegove savete, s obzirom na to da se nije naljutila na ove njegove reči.

foto: Printskrin/Jutjub

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja