NINI PRLJI PRETE ZBOG KNJIGE: Ubićemo te! Poslao sam ljude, ne znaš ko smo! (FOTO)
Foto: Printscreen/YT

JEZIVO

NINI PRLJI PRETE ZBOG KNJIGE: Ubićemo te! Poslao sam ljude, ne znaš ko smo! (FOTO)

Rijaliti -

Učesnica "Parova" Nina Prlja dobija pretnje smrću, i to zbog knjige koju je nedavno objavila. Ona je pisala kako je iz raskošnog Dubaija završila u beogradskom zatvoru pod optužbama da je član organizovane kriminalne grupe koja je švercovala drogu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

foto: Printscreen Instagram

Muškarac koji joj je pretio predstavio se kao inspektor. On je Ninu danima zvao a posle je počeo da joj šalje poruke, do kojih je Kurir došao.

foto: Printscreen/YT

- Biće haosa na tvom rođendanu, srećo! - glasi jedna od poruka, na koju je Prlja reagovala kroz šalu:

foto: Privatna arhiva

- I treba. Kod mene je uvek haos. - Ne veruješ mi? Ovo je ozbiljno, biće skandala večeras u Beogradu. Poslao sam ljude pa ti vidi. Bićeš ubijena, misliš da si jača od nas! - piše u jednoj od pretnji. - A ko ste vi? - pitala ih je Prlja.

foto: Privatna arhiva

- Videćeš ko smo. Pa ti javi policiji. Ne znaš ko smo i na šta smo sve spremni kada uhvatimo jajaru. Kao ti. Moraš se suočiti sa nama ako misliš da te ostavimo na miru - glasi poruka koja je zabrinula Prlju iako je u početku mislila da je sve šala.

foto: Privatna arhiva

Inače, Nina je knjigu počela da piše još dok je bila u zatvoru.

foto: Printscreen Instagram

- Pisala sam šta mi se tamo dešava, sve sam beležila. Planiramo da snimimo i film, ali tražimo sponzore. Poenta je da sam u knjizi htela da pokažem šta je prava istina, jer su me ljudi etiketirali kao nekoga ko je krijumčario drogu, ko je uhapšen na aerodromu, a ništa od toga nije istina. Što se tiče pretnji, nije mi svejedno, ali sam sve prepustila nadležnim organima - kaže Nina za Kurir.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja