Najnovije vesti

ZGRANULA

HTELA JE DA PRODUŽI NOGE, IZVADI REBRA... Pa se predomislila! Sanja Stanković priznala zašto je STVARNO išla kod plastičara! (VIDEO)

Rijaliti

Rasprava između Sanje Stanković i Stanije Dobrojević na temu estetske hirurgije uzdrmala je celu rijaliti kuću. Naime, dok je atraktivna crnka nabrajala šta je sve Sanja uradila, a onda "lagala da nije", ova je kuvala u sebi.

"Što se tiče fotografija i te kako je očigledno da je plastični hirurg tu imao posla... Nos, usne i mislim da jedino njena guza ovde nije prava. Možda nema silikon, ali je verovatno isisavala salo iz stomaka, pošto je bila debeljuškasta, i ubrizgala u guzu. Rekla je da nije radila ništa, ali mislim da je i te kako radila", pričala je Stanija smirenim tonom i skrštenih ruku.

foto: Printscreen

"Kao da je bitno, ceo svet se operiše! Meni je glupo kad neko krije kad ima operacije, zato bih je osudila. 21. vek je, svi imaju ta ludila, evo i ja hoću botoks u čelo... Bitno mi je da ima prirodne grudi i to lepe", branila je Matora Sanju.

"Ja nisam apsolutno ništa morala da radim, osim usana koje sam pokušavala da izvučem pre 'Zadruge 2', ostalo mi je još malo... Što se mene tiče, mogu samo da komentarišu, da laju, drugo i ne znaju", odmahnula je Sanja rukom.

foto: Printscreen

"Ja podržavam estetsku hirurgiju. Šta god da je uradila, lepo je", nastavila je Stanija.

Sanja je zatim podelila sa svima da je imala "fiks ideje", da je htela da joj "produže noge jer je niska", da izvadi rebra, da joj izvade "salo iz obraza" i drugo... ali, kako ističe, ništa od toga nije uradila.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...