DADILJA MALOG ŽELJKA IZBACILA MILJANU IZ SOBE: Dete te gleda! Smesta izađi. Nemoj da traumiraš sina! A onda ju je i rođena MAJKA izblamirala! (VIDEO)
Foto: Printscreen yt

potpuno izgubila kontrolu nad sobom!

DADILJA MALOG ŽELJKA IZBACILA MILJANU IZ SOBE: Dete te gleda! Smesta izađi. Nemoj da traumiraš sina! A onda ju je i rođena MAJKA izblamirala! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i Marija Kulić često se u rijalitiju svađaju oko Miljaninog dečka Zole, a Mariju se posebno iznervirala zato što ga njena ćerka non stop moli za pomirenje.

Marija Kulić je svojoj ćerkiMiljani Kulić uputila niz uvreda u rijalitiju "Zadruga 2" upravo zbog njenog dečka, te je javno rekla da je sramota zbog ćerke, kakvu ima.

Naime, zadrugarima su gledaoci imali pravo da postavljaju pitanja, pa se tako na tapetu našla Miljana koju su upitali zašto se smeje Luni Đogani koja je Marka Miljkovića molila da budu u vezi, kada to isto i ona radi sa Zolom.

- Slažem se sa ljudima. On nije muškarac za mene. Evo primer, ja sam se nakon rijalitija družila sa Markom Miljkovićem dva meseca i plakala, jer mi je nedostajalo druženje. Ja se brzo vežem za ljude. Molila Zolu, jesam! Van svake pameti je ono što sam ja uradila sinoć. Luna je molila, a nije bila kriva, ja sam kriva - govorila je Miljana, a onda se nadovezala i Marija koja je pobesnela:

- Ja u životu nikada nisam prva prilazila nekome kada se posvađamo. Mene je sramota što je Miljana moja ćerka! Ona je ta koja kao Luna moli! Ista je kao Luna. Jeste moja ćerka, ali... Najviše što mrzim kod žena je da sebe ponizi na taj način! Za mene je to dno!", pričala je Marija.

Osim ovih reči Marija je juče Miljani u nekoliko navrata prebacila za Zolu te je u jednom trenutku kada je Miljana uplakana došla kod svog sina, pred dadiljom, izgovorila:

- Čekaj da u'vatim neki kaiš ovde da je zgazim! Ko je, daleko bilo, umro? Ne plači, gledaj kako te dete gleda! Je l' te nije sramota? Je l' ti je preči ku**c od ovog deteta? Marš napolje. A kada ju je videla uplakanu, Željkova dadilja je naredila Miljani da izađe iz tih prostorija i da ne budi Mariju. Mama, ustani molim te. Nije mi dobro - plačnim glasom je Miljana budila majku.

"Prestani, ovo dete te gleda" rekla joj je dadilja.

"Miljana, smesta izađi. Nemoj da traumiraš dete!", rekla je dadilja.

Kasnije su njih dve nastavile ovaj razgovor i pred drugim zadrugarima, kad je Marija pred svima izgovorila: "Šta ima on tebe da ubeđuje? 'Moje oči lažite me', to je to! Neću da verujem sebi, nego nekom drugom! Došao neki iz pi*ke materine tebi nešto da kaže! Deca na prvom mestu, a onda ona stvar!

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track