uvek uz ćerku

MI SMO TU SAMO DA JE PODRŽIMO I ĆUTIMO! Podržavao je Luninu ljubav sa oženjenim Slobom, a sad OBJAVIO ćerkin snimak sa Markom... Evo šta stvarno mislio o novom zetu (VIDEO)

Rijaliti -

Gagi Đogani, otac Lune Đogani, velika je podrša blogerki otkako Đoganijeva u rijalitiju, pa je bio uz ćerku kada je započela vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Prati svaki njen korak, a sad je u otvorenom psimu poručio šta misli o vezi njegove ćerke i Marka Miljkovića.

foto: Printscreen Instagram

"Nemojte da se bavite Lunom i Markom. Pustite ih da se vole i da njima bude lepo. Mi smo samo posmatrači. Nemoj da im sudimo, da im tražimo greške. Mi smo svi grešili, samo što smo zaboravili. Nismo mi ti koji treba da nalazimo njima partnere. Pratim šta se dešava na društvenim mrežama. Blago rečeno, užas! Luna je ta koja će sama odlučiti sve po pitanju Marka. Mi smo tu samo da podržimo i ćutimo. Što se tiče Lune, uz nju sam, šta god ona bude odlučila. Tata je uvek uz nju! Njihova veza je meni potpuno ok! Lunina pobeda će biti dupla, ako opstanu i izađu zajedno. To bi za nju bio veliki uspeh", napisao je Đogani.

Zatim je Gagi okačio jedan snimak iz "Zadruge" na kom se Luna i Marko jure i šale, što je njemu bio dovoljan dokaz njihove ljubavi.

"Ovo je momenat kada sam video i osetio iskrenu ljubav između Marka i Lune! Posebno od strane Marka, kada je iskreno zagrlio moju Lunči! Najsrećni sam kada vidim da je moja princeza srećna! Njen iskren osmeh je meni sve u životu! Tada sam ispunjen".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track