LUNA I MARKO URLALI JEDNO NA DRUGO UŽIVO U EMISIJI! Puca od ljubomore na Miljanu:  ONA JE*E I SPOMINJE SVE MRTVE I ŽIVE! Kulićka joj spustila: MARKO MI NUDI K*RE, a ja sam...
Foto: Printscreen

Ludnica

LUNA I MARKO URLALI JEDNO NA DRUGO UŽIVO U EMISIJI! Puca od ljubomore na Miljanu: ONA JE*E I SPOMINJE SVE MRTVE I ŽIVE! Kulićka joj spustila: MARKO MI NUDI K*RE, a ja sam...

Rijaliti -

Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su se posvađali zbog njegovog odnosa sa Miljanom Kulić.

Zadrugari su komentarisali kako Marko ponižava Lunu svojim provociranjem Miljane i uzvraćanjem na njene prozivke, a ona je zbog toga pobesnela pa su se posvađali pred svima u emisije uživo.

"Miljanu Kulić treba sprdati. Ljudi ovde shvataju sve previše ozbiljno. Zašto mi braniš da sprdam Miljanu", rekao je Marko.

"Zato što mi smeta! Jesi li ti realan, ova devojka je*e i spominje sve mrtve i žive! Ti si antitalenat za rijaliti. Opet ću da ti kažem da ćutiš jer si bezobrazan. Sebe non-stop opravdavaš, a ja ispadam najgora", besnela je Luna.

"Boli te istina. Juče mi nudi kare. Ja sam to odbila, jer mi ga ne bi ni dao. Od tebe ništa ne bih uzela. Ne tražim ti ni 2.000, jer mi ne treba od klošara. Tvojoj devojci to smeta jer zna da se ne za*ebavaš", dobacivala je Miljana.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja