MITROVA JE 6 MESECI VARALA MUŽA SA NJIM! Kad su se sreli u rijalitiju nastala je DRAMA, a onda ga Subotićka NAJURILA! Evo kako! (FOTO)
Foto: Printscreen

SVI SU BILI IZNENAĐENI

MITROVA JE 6 MESECI VARALA MUŽA SA NJIM! Kad su se sreli u rijalitiju nastala je DRAMA, a onda ga Subotićka NAJURILA! Evo kako! (FOTO)

Rijaliti -

Pavle Jovanović, koji je pored Aleksandre Subotić bio nominovan za izbacivanje ove nedelje, spakovao je kofere i napustio Belu kuću "Zaduge 2". On je izgubio u duelu sa temperamentnom crnkom, te se pozdravio sa svima i krenuo ka kapiji.

Aleksandri su se, kada ga je pobedila, po pravilu igre duplirali glasovi. Na taj način osigurala je svoj dalji ostanak na rijaliti imanju.

foto: Printscreen

Podsetimo, Pavle je u "Zadrugu 2" ušetao krajem decembra 2018. Dragana Mitar briznula je u plač čim je na vratima Bele kuće ugledala njega! Naime, tada novog zadrugara svojevremeno je spominjala Matora, kao čoveka s kojim je Dragana prevarila muža. Međutim, on je sa sobom nosio malo drugačiju priču.

"Sa njom sam bio šest meseci. Tada je bila papirološki u braku. Ne bih rekao da je varala, ali ipak bili su u braku. Nisu živeli zajedno", rekao je on pred sam ulazak.

Mnogi su bili iznenađeni kada su saznali da on i Draganinog Sinišu poznaje.

"Bilo nam je okej. Upoznao sam njenog sina. Rastali smo se kao civilizovani ljudi. Nismo u kontaktu više. Sticajem okolnosti njen muž je redovan gost kod mene u klubu, pa sam imao prilike da ga upoznam. Više ne komuniciramo lično, ne javljamo se više jedan drugom, nema potrebe", ispričao je on.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track